Fejl i libre office

Ikke løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 4 år, 1 måned siden.
Oprettet af
[email protected]
Abonnent

Programmets navn:tekststørrelse ude af kontrol
Spørgsmål:Jeg har et problem med med mit tekstprogram Libre office

jeg sad og skrev noter og pludselig blev bogstaverne jeg skrev kæmpestore det er   som om  at boksen hvor jeg kan stille størrelsen på teksten er ude af kontrol, uanset hvor meget jeg  gør. jeg har prøvet alt ,   skærmindstillinger med mere uden resultat.  Alle de sider jeg har skrevet før  der er der ingen problemer,men nu kan jeg ikke skrive mere for bogstaverne er kæmpestore, hvad er der galt


kaj-emil
Abonnent

    Hej

    Prøv dette:

    Yderst til højre har du dit Sidepanel.
    Venstreklik på det øverste ikon Egenskaber.

    Du får dette billede. Venstreklik på pilen ved Standardtypografi (teksten kan være anderledes ved dig).

    Mærk den tekst op du vil have ændret formateringen for, og venstreklik på Ryd formatering (der kan være en anden tekst, der hvor der står Standardtypografi).

    Når det er foretaget, vil det være en god idé, at venstreklikke på Standardtypografi, så feltet efterlades, som jeg har vist.

    Med venlig hilsen

    Kaj-Emil

    HenrikClausen
    HenrikClausen
    Komputer for alle

      Mon det er Zoom, der løb ud af kontrol? Det styres med Ctrl-tasten og musen, så en hånd hvilende på Ctrl-tasten mens musen ruller kan få alt til at blive alt for stort. Zoom kan nulstilles fra menuen, jeg vedlægger et skærmskud.

      Som Kaj-Emil siger, kan det også være typografi / skriftstørrelse, der er gået op til nogle tossede tal. Hvis det stadig er et problem, ser jeg gerne nærmere på det – og meget gerne på et skærmskud.

      Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.