Festsang

Løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af Tao Tao 8 år, 3 måneder siden.
Oprettet af
vindesan
Abonnent

Hej

 

Har der nogensinde været en artikel i Komputer for alle som beskriver, hvorledes man fremstiller en festsang, invitation, bordkort mm og beskriver, hvor man kan finde sjove tegninger til indkopiering ? Jeg skal gerne bruge sjove tegninger til en konfirmationssang for en pige.

Såfremt denne artikel findes, vil jeg gerne høre, hvor jeg kan finde og læse den.

Jeg har en del billeder i PICASA, som jeg gerne vil bruge i en festsang. Billederne ligger i sin egen mappe i PICASA. Hvorledes får jeg disse billeder kopieret over på et USB stik i et format, så jeg let kan tage kopier og indsætte dem i sangen ?

PÅ forhånd tak for hjælpen

 

Hilsen

 

Vindesan

 

Tao
Tao
Supporter

    Hej,

    Microsoft Publisher er et oplagt valg, hvis du har adgang til dette program. Jeg mindes desværre ikke, at der findes en vejledning til programmet – men du kan helt sikekrt finde en sådan vejledning på dit lokale bibliotek.

    Hvis ikke du i forvejen har Publisher (som er inkluderet i flere udgaver af Microsofts Office-pakke), så har vi tidligere anbefalet: PagePlus: http://komputer.dk/komputer-for-alle/arkiv/gratis-layoutprogram

    Ellers anbefaler Christian en række programmer til indbydelser her: http://komputer.dk/forum/hjaelp-til-windows-og-programmer/programmer/program-til-indbydelser

    Jeg kan desværre ikke finde en udførlig vejledning til nogen af programmerne på Komputer for Alle. 

    Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.