Fighter – Programmer.

Løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 9 år, 11 måneder siden.
Oprettet af
nørden25
Medlem

Kære Computer for alle.

Nytter det noget at købe og anvende programmer som :

FULL-FIGHTER/SLOW-FIGHTER og DRIVER-FIGHTER. 

Lever de op til det de lover? Gavner de min Computer, eller er det spil af mine penge?

Mange hilsner

Flemming

Det er gedigne programmer, der gennemgående holder, hvad de lover.

På den anden side er det egentlig kun nødvendigt at bruge den slags programmer, hvis du konkret oplever problemer i computeren. Hvis den gennemgående fungerer som den skal, er det unødvendigt arbejde.


Mogens R.
Medlem

    Komputer for Alle.

    Det ved jeg nu ikke – jeg har sat min SpywareFighter til at køre på klokkeslæt, og jeg har ikke set skyggen på den, igang, medmindre at jeg selv gør det manuelt.

    Endvidere så har den været igang for et stykke tid siden, men kører af og til i tomgang, og andre gange uden resultat, hvor der kun er ca.160.000 filer på min HDD.

    Slowfighter er ikke noget, jeg vil investere på, da jeg ikke kan se noget nytte i at bruge den, fordi der sker hverken hurtigere, eller langsommere maskine.

    Jeg ruger i stedet for, enten Kaspersky Internet Security, eller/og Spyhunter, hvilket tager under 15 minutter, så er arbejdet overstået, og min HDD er renset og blevet mere Fastere. (engelsk udtale).


    Mogens R.
    Medlem

      Jeg har indtil udløbsdatoen passerer, kun haft den, og uden at den er gået automatisk igang, erfter bestemt tid og dagligt, at det eneste der kommer frem er AutoUpdate.  Ikke mere.   Når jeg sætter den igang manuelt igang, har jeg haft den igang på en nat, fra kl. 23-24 og natten ud.

      Når jeg vender tilbage om morgenen, så kører den i tomgang, uden at der sker noget.

       FuldDiskFighter er noget bedre, med mindre du bruger Kaspersky Internet Security, så er FullDiskFighter overflødigt.

      SpamFighter er ikke bedre, end at du kan lave din egen regel i Live mail, hvordan dine indkomne mail skal placeres.

      Som SpamFighter skrev for mange år siden, så pakker de de e-mails i en mappe, hvilket er stadigvæk tilfældet idag.

      Hvis du whitelist´er de mail, og der så er Spams i nogle få andre, så får du Spams ind i din indbakke, og ikke i SpamFighter mappen, der tilføjes, når du har Købe-/fuld versionen.

      SlowFighter gør ikke din maskine mere Faster (engelsk), end at den kun fjerner lidt, og det er for mig, pengene ud af vinduerne.

      Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.