Filomdøbning af mange billedfiler

Løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af Christian Bugge Christian Bugge 10 år, 7 måneder siden.
Oprettet af
tage andersen 7d724539
Abonnent

Jeg har mange mapper med billeder ,som jeg ønsker at omdøbe til anden nummerfølge og navn, og sammenfletning af billeder fra flere kameraer.Findes der et program, gerne Dansk som kan klare det ?. Jeg har forsøgt i windows men der kommer parentes med og det er jeg ikke vild med.Bruger windows 7. 

Mvh. Tage

Christian Bugge
Christian Bugge
Registreret bruger

    IrfanView har en funktion til at omdøbe flere filer på en gang. Du finder programmet og med en dansk sprogpakke på Komputer fo Alle CD’en under Værktøj.

    Start IrfanView, klik Filer og Multi konvertering/omdøbning (eller tryk B). Vælg Multi-omdøbning og klik Indstillinger for at vælge præcis hvordan, du ønsker filerne navngivet.

    Hvis ikke IrfanView har nok muligheder, er Bulk Rename Utility en anden mulighed, men den findes ikke på dansk.

     


    wom
    Abonnent

      Hej ! Jeg bruger TotalCommander   FILER – “Multi-Rename-Tool”   funktion. Det en et meget alsidigt og brugervenlig funktion. Der er mange muligheder til filomdøbning – kan meget stærk anbefales, specielt til hele mapper eller valgte filer. Jeg omdøber f.eks. mine kamerabilledfiler af typen “IMG_1234.JPG” til W130925-1234.jpg og jeg sætter ofte en counter foran for at få følgende filnavn: 0001-W130925-1234.jpg

      W er mit fornavn , så kommer datoen, of løbenummer er bibeholdt. Jeg er meget glad for denne funktion – i det hele taget af TotalCommander.

      Mvh WoM

       


      beni-f8751f7ec7
      Abonnent

        Hej Christian. Måske har du allerede opdaget det, men Ashampoo 10 som var med på cd’en i nr 15 kan også det der med at omdøbe billeder. Kig under “Organiser”.

        mvh Beni

        Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.