filtype

Løst
Dette emne indeholder 5 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af Tao Tao 9 år, 10 måneder siden.
Oprettet af
olevolsing
Abonnent

Jeg har et gammelt program der skal bruge en gammel filtype som jeg ikke kan finde nogen steder.Det drejer sig om en filtype .mgf.Ved nogen hvor man kan finde denne.

Tao
Tao
Supporter

    Hej Ole,

    Man kan desværre ikke bare give en filtype – præmissen med filtypeendelser er nemlig, at det blot er endelser, definitioner og katogoriseringer af bestemte filer. Dokumenter skrives derfor i .docx-formatet, regneark i .xlsx etc. Derfor kan der ikke blot gives en .docx-fil, da det blot er definitonen – jeg er sikker på, at dit program efterspørger en bestemt fil.

    Hvis du kan give nærmere informationer om styresystem, program, fejlmeddelsen, behov osv., er det nemmere at hjælpe dig.


    olevolsing
    Abonnent

      Det er sådan set ikke nogen vigtig fil.Det er en videokodningsfil der skal afspille en introvideosekvens i et gammelt spil fra 2000 der hedder  “Battleship” eller “sænke slagskibe” på dansk.Filen i sin helhed hedder “Movies.MGF.

      Der kommer ikke nogen fejlmeddelse,der kommer bare ikke nogen video.

      Jeg bruger Windows 7 Ultimate.


      keld m
      Abonnent

        Hej, nørder 🙂 Er videoen værd at se er den også vigtig, prøv at søge på youtube, måske har andre filmen, her er mit bud

        http://youtu.be/3IOqeAadgeI

        Med venlig hilsen Keld

        Tao
        Tao
        Supporter

          Hej Ole,

          Der er sandsynligvis sket en skade med nogen af filerne, hvorfor spillet skal repareres eller installeres på ny, så alle filer kan fremstå som tiltænkt. Hvis det er muligt for dig skal du derfor afinstallere spillet og installere det på ny.

          Hvis ikke dette kan lade sig gøre, må du ty til Kelds metode. Tak Keld!


          olevolsing
          Abonnent

            Det er ikke spillet der er fejlinstalleret.Det er simpelthen en gammel og sjælden videokodningsfil der åbenbart ikke er kompatibel med de seneste versioner af Windows.Det er jo den sædvanlige historie 🙂

            Jeg prøver at kigge på YouTube og Microsoft.

            Mens vi snakker om gamle filer er der nogen der ved hvor kan få en patch 2.0 til et gammelt spil der hedder Microprose B-17 flying fortress?

            Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.