Fjerne PC Speed Up

Løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af jan larsen jan larsen 11 år, 8 måneder siden.
Oprettet af
dahlanders
Abonnent

Jeg har installeret ‘PC Speed Up’ – som viser sig at være en ‘fake’ sikkerhedsprogram og vist nok ikke sundt for min pc. Og det kan iåbenbart kke nemt fjernes – hverken under ‘tilføj/fjern programmer’ eller inde under ’start-menuen’ ‘alle programmer’, hvor programmet eller har en ’succesfuld fjernelse’. Har nogen gode ideer til mig?

jan larsen
jan larsen
Supporter

    Ja, det kan være nogle genstridige sataner, de der falske sikkerhedsprogrammer, men der er flere ting du kan gøre i forsøget på at slippe af programmet.

    Hent RevoUninstaller og installer det:

    http://www.revouninstaller.com/revo_uninstaller_free_download.html

    Du kan sagtens nøjes med gratisversionen – den er fuldt tilstrækkelig.

    Inden du begynder at fjerne skidtet skal du sikre dig at det er deaktiveret – åbn jobliste ved at trykke på ctrl+shift+esc og gå så til fanebladet ‘processer’ og find frem til en linie der kan lyde som om den hører til programmet og vælg så ‘afslut process’ for at stoppe programmet.

    Kør derefter Revo og vælg ‘avanceret’ i vinduet afinst…metode – efter, forhåbentlig, vellykket afinst.. bør du køre en reg.databaseoprydning med f.eks. Ccleaner (findes tit på K-CD’en)

    Til sidst bør du sikre dig at PC Speed Up ikke optræder i startprogrammer ved at åbne programmet ‘msconfig’ –> fanebladet ’start’ – hvis den gør fjernes fluebenet.

    Nu kan pc’en genstartes og fingrene krydses.

    Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.