Fjerne programmet www.qvo6.com

Løst
Dette emne indeholder 6 svar, har 5 stemmer og blev senest opdateret af Tao Tao 10 år, 6 måneder siden.
Oprettet af
[email protected]
Abonnent

Jeg har været så uheldig at få programmet “qvo6.com” ind i min PC. Hvergang jeg åbner en af mine browsere Google eller IE 10, dukker dette program op.

Jeg har prøvet alle råd fra internettet, men intet virker. Skulle der være nogen som ved, hvor i herakiet af mapper det pågældende program har lagt sig, så jeg kan fjerne det ad den vej. 

I Kontrolpanellet kan jeg ikke finde det under Programmer.

Jeg håbere, der er nogen som har en god ide.

Hilsen

John

Tao
Tao
Supporter

    Hej John,

    Den nemmeste løsning for dig vil være at foretage en systemgendannelse via Kontrolpanelet. Dette vil sætte computeren tilbage i forhold til programmer og system, så sørg for at vælge en dato før din pc inficeredes med qvo6.com.

    Systemgendannelsen vil ikke have effekt på dokumenter, billeder, musik, videoer osv.

    Tak for svaret, men det er selvfølgelig en løsning jeg også har prøvet, uden nogen virkning.

    Det er derfor jeg godt kunne tænke mig, at nogen måske kunne hjælpe mig med og sige, hvor jeg evt, kunne finde filen til WWW.QVO6.COM i hierakiet på windows 7.

    Med venlig hilsen

    John

    Tao
    Tao
    Supporter

      Hej John,

      Programmet har desværre opnået ufrivillig popularitet hos mange computerbrugere. Hvis du foretager en hurtig søgning på ‘qvo6’ i søgefeltet på http://www.komputer.dk, vil du opleve, at mange har et lignende problem.

      Qvo6.com er såkaldt adware, hvilken downloades og installeres sammen med gratis software fra internettet. Programmet vil lade dig tro, at det kan fjernes, en i realiteten er dette blot en illusion.

      Du skal derfor gøre følgende for at fjerne at fjerne qvo6.com:

      (Lad dig ikke skræmme af, at processen kan virke overvældende, men udskriv eventuelt vejledningen, da du bliver nødt til at lukke alle åbne programmer på din pc, ligesom også din webbrowser skal være lukket. Desuden skal din pc genstartes.)

      1) Installér først Rkill gratis fra denne side: http://www.bleepingcomputer.com/download/rkill/

      2) Tryk på Download Now under iExplore.exe. Når du bliver spurgt hvor du skal gemme filen, vælg da Skrivebordet. Når du har downloadet programmet, dobbeltklik på iExplore.exe, hvilket vil stoppe alle processer, der har noget med qvo6, at gøre. Vær tålmodig mens programmet kører. Når Rkill har afsluttet sin scanning, vil det sorte vindue lukke og en log vil åbne. Genstart ikke din pc efter du har kørt scanningen!

      3) Nu skal du installere AdwCleaner og ligeledes gemme dette program på din skrivebord. Du henter programmet her: http://www.bleepingcomputer.com/download/adwcleaner/

      4) Når programmet er downloadet, skal du dobbeltklikke på AdwCleaner.exe. Hvis Windows spørger dig, om du vil give programmet tilladelse til at køre, skal du svare Ja.

      5) Tryk på knappen Search, således at AdwCleaner vil begynde en søgning efter kendt adware. Når programmet har færdiggjort søgningen, vil det åbne en notesblok-fil med alle opdaget adware.

      6) For at fjerne den adware, der blev vist i loggen før, skal du nu trykke på Delete i AdwCleaner. I beskeden, der åbner, skal du trykke på OK. AdwCleaner vil nu slette al detekteret adware fra din computer og ved afslutningen af denne proces foretage en genstart af din pc. Godkend dette med OK. Efter genstarten vil AdwCleaner åbne en log-fil – luk denne.

      7) Installér nu følgende program: http://www.bleepingcomputer.com/download/shortcut-cleaner/

      8) Når programmet er downloadet skal du dobbeltklikke på sc-cleaner.exe. Programmet vil foretage en scanning på din pc og åbne en log-fil, når den er færdig. Luk denne log.

      Din pc burde nu være renset for qvo6.com. Held og lykke med det!  


      fnuggiman
      Medlem

        hej jeg har prøver AdwCleaner til en start side som hed v9.com , den kom op når jeg startede nettet op og nu er v9.com sidden væk efter jeg har brugt AdwCleaner og AdwCleaner er rigtrig god program

        h lars hansen


        Klauskrat
        Medlem

          Jeg købte spy hunter den kunne fjerne den, men måske en lidt dyr løsning.


          Svalebæk
          Medlem

            Hjalp mig :). Klart bedste svar

            Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.