Flash player

Løst
Dette emne indeholder 4 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Tao Tao 11 år, 6 måneder siden.
Oprettet af
bi2303ov
Abonnent

Jeg har lige købt en tablet med android 4.0. Jeg kan ikke se video fra tv2’s regionalers arkiv, fordi jeg mangler flash player, men den flash player, tv2 foreslår, er fra Adobe, og de laver ikke apps til android længere, er der en anden app, som er kan erstatte den fra Adobe. Jeg har spurgt Samsung; men de kan ikke hjælpe mig.

Tao
Tao
Supporter

    Adobe understøtter officielt ikke længer Flash Player på mobile enheder, men da firmaet før har gjort dette ligger Adobe Flash Player 11 til Android stadig derude et sted.

    Du kan derfor tage et kig på følgende link, der viser dig en måde at omgå restriktionen og alligevel downloade Flash Player fra Adobes servere: http://liliputing.com/2012/08/unofficial-flash-downloader-keeps-adobe-flash-for-android-aliveish.html


    bi2303ov
    Abonnent

      Når jeg klikker på “flash downloader” på den pågældende side, får jeg bare beskeden “Den anmodede webadresse blev ikke fundet på denne server”.

      Tao
      Tao
      Supporter

        Så er metoden nok blevet lukket siden da, da der som sagt ikke findes en officiel måde at se Flash-indhold på, på Android 4.0. Dette er desværre blevet virkeligheden efter både Apple og Microsoft også lacerer tablets uden mulighed for at se Flash. En virkelighed som internettet skal vænne sig til.


        bi2303ov
        Abonnent

          Jeg har selv fundet løsning på problemet, så hvis andre er interesseret, er der en app i Google play butik, som hedder “Flash player loader”. Der er en god vejledning både video og tekst (godt nok på engelsk). Men der følger 2 apps med, som placerer sig på startskærmen, hvordan sletter man dem, når de ikke figurere i hverken programmer eller downloads. Jeg har slettet Flash player loader, men de fulgte desværre ikke med.

          Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.