Foto i mini-størrelse

Løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af jan larsen jan larsen 12 år, 2 måneder siden.
Oprettet af
anne marie-fb9acf565a
Registreret bruger

Når jeg kopierer et billede fra et website (eller modtager billeder fra min veninde, der har et super kamera) så kan jeg kun se det i mini-størrelse i Microsoft 2010 . Hvis jeg gør det større bliver det meget utydeligt. Skal der et andet fotoredigeringsprogram til for at jeg kan gemme billederne i “normal” størrelse? Vil også gerne have mulighed for at lægge dem på en cd.

jan larsen
jan larsen
Supporter

    Tit er billeder på hjemmesider meget små for at de hurtigere kan indlæses og afhængigt af hvordan den pågældende hjemmeside er ’strikket’ sammen vil billeder taget direkte fra siden være meget små og der er ingen mulighed for at gøre dem større med et fotoredigeringsprogram.

    Eksembelvis er det billede du har vedlagt kun 7 kb stort og når det downloades og åbnes i windows billedfremviser er det ikke ret stort og vil blive meget uklart når det forstørres og det kan der ikke gøres noget ved.

    Hvis du vil downloade din venindes billeder direkte fra hjemmesiden, skal der være mulighed for at hente dem i original størrelse, hvilket er en funktion der skal være indeholdt i opbygningen af hjemmesiden (det er ikke noget jeg kan komme nærmere ind på her) eller billedgalleriet.

    En god mulighed for at hente og dele andres billeder er at oprette et webalbum (f.eks. Picasa e.lign.) med offentlig eller password adgang, hvor billederne så ligger i fuld størrelse (eller hvad der nu er mest hensigtsmæssigt) til almindelig download.

    En kort konklusion: billeder kan IKKE gøres større når først de er blevet reduceret i størrelsen.

    Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.