Fotoprogrammet StudioLine

Løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af  erik christensen-c92e610004 12 år, 5 måneder siden.
Oprettet af
fini1
Registreret bruger

StudioLine Photo Classic 3 SE var med på CD 16 2011. Udmærket program men ikke en komplet fotopakke som beskrevet af Komputer for Alle, idet man ikke kan udskrive til hverken CD eller DVD. Forsøg herpå giver meldingen “Error creating DVD engine” Programmet er afinstalleret og geninstalleret, men problemet er det samme. IMAPI ver. 2 updt er installeret – det samme er XP service pack 2. Er der nogen som ved hvordan det problem skal takles eller skan man købe sig til en updatering, idet programmet på CD ikke kan opdateres.

 

Fini


erik christensen-c92e610004
Registreret bruger

    Hej Fini,

    Jeg har lige forsøgt at brænde en dvd i Windows 7, og det virkede upåklageligt. Jeg kiggede også på StudioLines forum for at se, om der er andre, der har samme problem, men det tyder det ikke på.

    Jeg vil råde dig til at skrive til StudioLine og spørge dem direkte:
    [email protected]

    Mvh
    Erik


    fini1
    Registreret bruger

      Jeg benyttede mig af Eriks svar og henvendte mig til StudioLine. Jeg fik en ekstrem hurigt betjening og de løste problemet meget hurtigt. Problemet var relateret til ældre (unicore) cpu´ser rettet i StudioLine 3 Plus og Photo Basis, men ikke i studioLine SE versionen, som tilsyneladende er en ældre version, som “Komputer for Alle” har lagt på en CD til sine abonnenter. Problemet er løst og tak til Erik. (problemet burde i øvrigt efter min opfattelse være gennemskuet af “Komputer for Alle”, som vel også er eksperter)

      Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.