Framework

Løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af Christian Bugge Christian Bugge 11 år, 7 måneder siden.
Oprettet af
John M. Nielsen
Abonnent

Hej komputer for Alle

Når man opdaterer sin computer på Microsoft update bliver der hele tiden tilført opdateringer fra et program: NET.Framework fra Microsoft i løbende opdateringer. Det er vist version 4,5 systemet er begyndt at tilføje.

Er dette program overhovedet noget en almindelig bruger som mig – som bruger XP og kun “roder” lidt på nettet og netbank. Kan jeg slette dette program eller er det nødvendigt for at systemet fungere korrekt?

                                       Mvh. John

 

Christian Bugge
Christian Bugge
Registreret bruger

    .NET Framework er en Windows-overbygning, der indeholder utallige funktioner og komponenter, som softwaren på din computer deles om.

    Hvis du afinstallerer .NET Framework, går der næppe længe, inden du støder på et program, der beder dig om at installere det igen.

    Når Microsoft sørger for sådan et fælles software-skelet (framework), er det fordi det gør det nemmere og hurtigere at udvikle software til Windows-platformen. Det gør også, at Microsoft kan bevare en høj grad af kontrol med grænsefladen mellem software og operativsystem.

    Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.