Frit valg af Windovs

Løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af  niels jakobsen-969f3a8584 12 år, 6 måneder siden.
Oprettet af
niels jakobsen-969f3a8584
Registreret bruger

Jeg har købt en ny Windovs 7 pc, jeg vil gerne have XP på den samtidigt, jeg fandt programmet EasyBCD på cd,en 14-2010 instalerede den, men da jeg ville installere xp (på en ny tom hd i maskinen) gav win 7 ikke lov, der var oprettet en Bootloader hvor jeg skal vælge system ved opstart jeg har prøvet at fjerne Bootloader, men det resulterede i sort skærm og meddelelsen NTLDR is Missing pres ctrl-alt-del for at starte men det hjalp ikke, Hvordan fjerner jeg Bootloader i opstarten ??????.

Jeres vejledning i bladet er ikke god nok hvis man som jeg løber ind i problemer med EasyBCD, jeg har i mange år brugt programmer fra jeres cd med godt resultat, men her kiksede det, Hjælp mig:) Hilsen Niels Jakobsen

 


niels jakobsen-969f3a8584
Registreret bruger

    det er ret uforståeligt at Komputer for alle ikke vil hjælpe med at rette en fejl som de har påført min pc pga. et dårligt program der gives ingen forklaring på hvad man skal gøre hvis det går galt under instalationen, jeg kan ikke rette fejlen hverken i maskinens bios eller andre steder, derfor vil jeg råde alle til at tænke over det før i installere programmer fra bladets cd.

    Niels jakobsen

    Henning Rasmussen
    Henning Rasmussen
    Komputer for alle

      Hej Niels,

      Faktisk skyldes dit problem ikke programmet på cd’en, men det faktum at bootloaderen er radikalt anderledes i Windows XP og Windows 7. Det betyder, at du risikerer at ødelægge bootmenuen, når du på en Windows 7 maskine forsøger at installere Windows XP. Det kan bedre lade sig gøre den anden vej rundt, fordi Windows 7 så holder styr på XP og 7 i opstarten.

      EasyBCD giver blot en grafisk brugerflade til den indbyggede boot-manager i Windows Vista og Windows 7 (den indbyggede programmerer man på en sort DOS-skærm). Så det eneste programmet gør, er at gøre det nemmere at finde rundt i de indbyggede funktioner, og programmet kan altså ikke forrette skade på din pc.

      Du løser dit problem ved at sætte Windows 7 dvd’en i dvd-drevet og starte pc’en her fra. Inde i menuen skal du vælge reparation og derefter startreparation. Det vil fikse din boot-menu.

      Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.