Frontpage 2003

Løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af  larsjensen 10 år, 5 måneder siden.
Oprettet af
john
Medlem

For et par uger siden læste jeg en artikkel på “ComeOn PC-World” angående programmet “Front Page 2003”. Det hed sig, at Microsoft skrottede programmet og erstattede det med noget andet (jeg kan ikke huske hvad dert hed, måske noget med “Essientals”). 
Jeg har imidlertid nu gennem 8 år drevet en klubhjemmeside bygget i ovennævnte program, og kunne så med denne nye melding godt blive nervøs for om jeg fortsat kan drive hjemmesiden i dette program.
Er der nogen der læser dette (evt. Komputer for Alle’s eksperter) der evt. ved noget om hvorvit “Front Page” fortsat kan bruges? Eller om jeg er tvunget til lære et nyt program at kende og begynde helt forfra?
Jeg ved godt at de fleste nu om dage bruger CMS systemer, men jeg har prøvet flere med meget lidt held, da jeg ikke i tilstrækkelig grad kan styre udseende og pladcering af elementerne på hjemmesiden. Det går meget bedre i Front Page, hvor jeg har 100% styr på enhver detalje.
For interesserede kommer adressen her: http://www.thyveteranbil.dk.
Jeg takker på forhånd for ethvert svar, hvad det end måtte indeholde.  


larsjensen
Abonnent

    Det hedder Microsoft Expression Web 4, og du kan læse mere om det (og downloade) her: http://www.microsoft.com/expression/eng/

    Jeg vil tro, at selv om MS “skrotter” noget, betyder det nok bare, de ikke supportere det mere. Programmet burde stadig kunne bruges. 
    Hvis jeg skal give en lægmandsvurdering af Expression ligger det, i kompleksitet, mellem Front Page og Adobe Dreamweaver. Hvis du er fornuftig udi Front Page (det ser det ud til), burde du sagtens kunne finde ud af Expression (hvis du kan engelsk!).

    P.S. Flotte biler! 🙂

    Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.