G-Mail Google Crome

Løst
Dette emne indeholder 4 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 10 år, 2 måneder siden.
Oprettet af
claus56
Registreret bruger

Hej. Jeg er lige begyndt at bruge Gmail i Google Crome på mit arbejde. Er der mon nogle her der ved hvordan (hvis muligt) man får svar i mail op ovenfor teksten i den mail man besvarer. Dette er standard i Outlook, som jeg kommer fra, men kan ikke finde ud af om det er muligt, på een eller anden snu måde at ændre dette i G-mail?

 

Gmail har en yderst diskret knap til at aktivere den tekst, man svarer på, den kan findes lige over Send-knappen. Jeg vedlægger et skærmskud.


claus56
Registreret bruger

    Det står stadig omvendt, tror måske du misforstår mit spørgsmål

     

    PRøv at se skærmdump – den “svar” kasse jeg har skrevet i, ville jeg gerne have ovenover teksten i selve mailen, som jeg har fået – fuldstændig som i Outlook


    larsjensen
    Abonnent

      Jeg tvivler på, det kan lade sig gøre; i den retning er vi alle nok underlagt Googles luner.

      Du kan dog sætte Gmail op, så den kan videresende din post til Outlook; på den måde har du din gode gamle Outlook, du kan finde ud af.
      Lyder det interessant? 

      Ja, jeg misforstod – også fordi svar over den foregående tekst faktisk er standardindstilling for Gmail i dag. Når man svarer på en mail ved at kliikke på Svar under den nyestem, vil den tekst, man indtaster, blive placeret over al tidligere tekst, helt som i Outlook.

      Og nu forstår jeg ikke spørgsmålet! Jeg foreslår at du sende mig en test mail ([email protected]), hvor du blot har klikket på Svar og skrevet lidt tekst. Så vil jeg se nærmere på, hvordan det står, og vende tilbage.

      Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.