Gemme omrokeringer i Picasa

Ikke løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af Tao Tao 13 år, 5 måneder siden.
Oprettet af
Uwe Rosenberg
Medlem

Hej og tillykke med det nye forum! Håber jeg kan finde ud af det. Det bliver sikkert beskrevet i det kommende blad.

Jeg bruger Picasa 3.8 (dansk) til billedredigerung. Vi har 2 kamaeraer  og når vi prøver på at “sammenkøre” vore billeder, altså efter dato fra begge kameraer, kan vi ikke gemme den nye rækkefølge! Hvordan gør man? Når jeg så brænderr billederne har de altid den “gamle” rækkefølge. Ret irriterende!

Tak for hjælpen.

Mvh

Uwe Rosenberg

Tao
Tao
Supporter

    Tak skal du have! Og så hurtigt som muligt, vil der også komme en vejledning til forummet, så I kan udnytte alle dets muligheder. Men du har gjort det helt rigtigt.

    Picasa er et program, der viser alle dine billeder. Billederne ligger altså ikke i Picasa, det er bare et program, der viser dig dem. Programmet har indbygget en masse funktioner til at vise dig billederne lige som du ønsker det. Fx kan den sortere dem efter dato (og her er det ligegyldigt hvilket kamera eller enhed de kommer fra), efter navne- eller geotag osv.

    Når man så vil brænde en cd i Picasa sorterer den billederne efter navn i den mappe de ligger – fx IMG_4567. Derved kommer det også i kronologisk rækkefølge, men hvis man har to kameraer er der desværre ikke noget at gøre.

    Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.