Gmail-Signatur og arkivering af sendte gmails under i forvejen oprettede etiketter.

Løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 12 år, 2 måneder siden.
Oprettet af
sejloe
Registreret bruger

Signatur:

Det synes som om en oprettet signatur korrekt er tilføjet ny mail under skriv mail, hvorimod den ikke tilføjes, når jeg bruger “svar” eller “videresendt” til trods for, at det i vejledningen anføres, at signaturen tilføjes i slutningen af alle udgående meddelelser. Kan det virkelig være rigtigt eller handler jeg forkert.

Arkivering i etiketter:

Det synes som om en sendt Gmail (beroende under “Sendte e-mails) ikke direkte kan arkiveres i en i forvejen oprettet etiket.

Hvis jeg arkiverer en sendt mail via flyt til indbakken og efterfølgende smider den i papirkurven, forsvinder mailen også fra etiketten.

Jeg kan næsten ikke forestille mig andet end, at det er mig der ikke har forstået teksten i diverse vejledninger, for det burde da være muligt at arkivere sendte mail direkte på en etiket, ligesom det er med modtagne mails.

 

På forhånd tak. 

Som standard (jeg har brugt det længe) tilføjer Gmail signaturen hver gang, så der i en længere udveksling kan blive en hel samling af dem. Jeg plejer at slette de ældste, så der netop er en enkelt tilbage. Du må gøre et eller andet usædvanligt..?

Hvad angår sendt post har du helt ret: Det kan ikke arkiveres automatisk. Det har været emne for en del debat på nettet.

Men medmindre du vedhæfter mange store filer eller højt fortroligt materiale, ser jeg ikke umiddelbart nogen grund til at kassere sendt post. Der er jo godt med kapacitet i Gmail – til sammenligning har jeg 17.756 sendte emails liggende i bakken uden at det er anledning til problemer.

Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.