Google Chrome – ny fane

Løst
Dette emne indeholder 4 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Christian Bugge Christian Bugge 10 år, 3 måneder siden.
Oprettet af
bjæs588308
Abonnent

Når man åbner en ny fane i Google Chrome, åbnes der en side med oversigt over de sidste brugte/åbnede hjemmesider.

Er det muligt at ændre dette permanent, så der altid åbner en side med fx applikationerne, hver gang der åbnes en ny fane.

Mvh

Christian Bugge
Christian Bugge
Registreret bruger

    Hvis du vil have Chrome til altid at vise Chrome Apps, når du åbner en ny tab, kan du bruge Custom Tab (https://chrome.google.com/webstore/detail/custom-new-tab/jbnkijekempmdlleaimfelifcejbkmcd) til at sætte standard siden for nye tabs til chrome://apps/ 

    Der findes en række udvidelser til Chrome, der kan bruges til at tilpasse udseendet af nye tabs. Awesome New Tab (https://chrome.google.com/webstore/detail/awesome-new-tab-page/mgmiemnjjchgkmgbeljfocdjjnpjnmcg) og X New-Tab page (https://chrome.google.com/webstore/detail/x-new-tab-page/cbmbfafhdccfgdgnbkgogehiklmemkoh) er gode bud.

    For nem adgang til Chrome Apps fra skrivebordet, kan du installere applisten: https://support.google.com/chrome_webstore/answer/3060053?p=cws_app_launcher&rd=1&hl=da


    bjæs588308
    Abonnent

      Tak for responsen – jeg prøver lige at kigge på dine links.

      Mvh


      bjæs588308
      Abonnent

        Hej

         Tak for nogle ganske udmærkede forslag, men jeg er mere ude efter bare at få en startside, hvor der bare står chrome://apps/ i adresselinien.

        Altså hvor startsiden automatisk selv kommer frem som en side med applikationer, i stedet for at jeg selv skal trykke på knappen Applikationer øverst til venstre hver gang.

        Håber det er forståeligt.

        Mvh Bjæs


        bjæs588308
        Abonnent

          Har også fået et svar i et andet forum, men dine ideer er bestemt også interessante. Tak for det.

          Mvh Bjæs

          Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.