Google+ Fotos

Løst
Dette emne indeholder 5 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af Christian Bugge Christian Bugge 10 år, 1 måned siden.
Oprettet af
mogenslj
Abonnent

Hej!

Jeg har for et stykke tid siden uploadet alle vores billeder til Google+. Det er dejligt, at jeg kan se alle vores billeder fra min smartphone!

Nu ville jeg så uploade nye billeder fra året der gik – 2013. Så opdagede jeg, at Google+ var ændret totalt. Vores albums ligger der stadig, og de nye er blevet uploadet. Det, der generer mig er, at jeg ikke kan organisere albums i alfabetisk orden. Er der nogen, der kan give mig et tip?

Med venlig hilsen mogenslj

Christian Bugge
Christian Bugge
Registreret bruger

    Er problemet stadig aktuelt?


    mogenslj
    Abonnent

      Ja, problemet er der stadig.

      Jeg har ledt efter en evt. guide til Google+, men kan ikke finde en. Jeg kunne godt tænke mig at omdøbe nogle af min album og så få dem sorteret i alfabetisk orden.

      Kan man ikke det?

       

      Mvh. Mogens


      larsjensen
      Abonnent

        Du kan godt omdøbe (nogle af) dine albums.
        Når du i Google+ åbner et album, skal der være en blyant til højre for albumtitlen. Den skal du trykke på, og i det vindue som åbner, kan du ændre din albumtitel. 
        Er der ingen blyant, kan du ikke ændre noget.

        Alfabetisk orden har jeg ikke fundet ud af… 

        Christian Bugge
        Christian Bugge
        Registreret bruger

          Kan ikke se, at man kan sortere alfabetisk. Du kan eventuelt stille spørgsmålet her: https://productforums.google.com/forum/#!forum/google-plus-discuss


          mogenslj
          Abonnent

            Tak, Lars! Jeg har fulgt din vejledning m.h.t. omdøbning.

            Det er måske det eneste, jeg behøver. Det , der irriterer mig, er, at når jeg vil se oversigten af mine albums i Google+, står de i vilkårlig rækkefølge. Da jeg i sin tid lagde billederne på Google+, havde jeg mulighed for at organisere dem, som jeg ville.

            Imidlertid er alle albums sorteret i alfabetisk orden, når jeg på min smartphone går ind i “Galleri”. Måske skal jeg være tilfreds med dette!

            Jeg troede, jeg kunne finde en vejledning hos Google til anvendelse af mit projekt. Det er ikke lykkedes! Løsningen er måske at fjerne alle fotos fra Google+, omdøbe dem på computeren og derefter lægge dem på Google+ igen.

            Hvis ikke der findes yderligere kommentarer til min teori, vil jeg sige tak for hjælpen!

            Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.