google maps

Løst
Dette emne indeholder 9 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af Henning Rasmussen Henning Rasmussen 12 år, 7 måneder siden.
Oprettet af
mogensheltenov
Medlem

I seneste nummer beskrives på side 7, at man kan gemme kortudsnit på en android telefon. Der er dog ingen vejledning, når man logger ind på den beskrevne link. Hvordan gør man?

Henning Rasmussen
Henning Rasmussen
Komputer for alle

    Hej Mogens,

     

    Åbn Google Maps på din telefon. Klik på et sted på kortet og hold fingeren på stedet. Nu vises en adresse – klik på den. Nu åbner en menu, hvor der i bunden står “Cachelagring på forhånd af kortområdet”. Klik på det.

    Hej .

    Hvis jeg gør som du beskriver kommer der en menu op med fire punkter

    1. Hvad er i nærheden

    2. Søg i nærheden

    3. Del dette sted og

    4. rapporter et problem med kortet

    Men ingen menu med cachelagring. Min telfon er en HTC Hero.

    mvh.

     

    Mogens Heltenov

    Henning Rasmussen
    Henning Rasmussen
    Komputer for alle

      Hej Mogens,

      Det skyldes, at du ikke har hentet den nyeste udgave af Google Maps. Du skal ind i Android Market (virker ikke på iPhone), finde google maps, og hente den nyeste udgave.

       

       

      Hej Henneing.

      Hentning af opdateeringen gav desværre ingen ændring.

       

      mvh.

       

      Mogens Heltteneov

      Henning Rasmussen
      Henning Rasmussen
      Komputer for alle

        Hej Mogens,

        Så er jeg næsten helt sikker på at det skyldes, at din HTC Hero enten ikke har den nyeste version af Android (2.3) eller at telefonen simpelthen ikke understøtter vektorbaseret visning af Google Maps – men jeg tror mest på det første. Du er dog inde i rette menu – men mangler altså bare det sidste punkt, som jeg kan se her på min Samsung Galaxy S2.

        Har været i forbindelse med HTC, der oplyser, at Hero ikke kan opgraderes med Android verson 2.3 (har version 2.1 indbygget). Så jeg må vente indtil jeg får en ny telefon. Tak for indsatsen!

         

        mvh.

        Mogens Heltenov

        Henning Rasmussen
        Henning Rasmussen
        Komputer for alle

          Hej Mogens,

           

          Det var en skam – men så har du altså noget at glæde dig til, næste gang du skal have ny telefon.


          oldermanden
          Abonnent

            tak for gode svar, Henning, jeg har muligvis det samme problem: Min Legend kører Android 2,2 og når jeg forsøger at opdatere får jeg svar, at alt er opdateret. når jeg prøver at opdatere Google Maps, får jeg at vide at jeg ikke har plads nok! jeg har ca. 12GB ledig på mis SD kort, er det ikke der der burde gemmes?

            Henning Rasmussen
            Henning Rasmussen
            Komputer for alle

              Hej Oldermanden,

               

              Desværre installerer de fleste programmer sig i telefonens hukommelse i stedet for på SD-kortet. Ved nogle programmer kan man vælge, hvor de skal installeres, men det er langt fra altid tilfældet. Så Google Maps er altså ligeglad med de 12 GB ledig plads på SD-kortet, hvis der ikke er 100 MB ledig i telefonens hukommelse. Dette er især et problem på mange HTC-telefoner, der lider af en alt for lille telefonhukommelse. Du kan tjekke hvor meget plads der er fri på telefonen ved at gå ind i indstillinger og vælge Lagring. Er pladsen ikke tilstrækkelig, er du nødt til at afinstallere andre programmer (apps) for at få plads til Google Maps opdateringen.

              Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.