Gramps

Løst
Dette emne indeholder 4 svar, har 4 stemmer og blev senest opdateret af Anders Daugaard Anders Daugaard 11 år, 11 måneder siden.
Oprettet af
Løth.com
Medlem

Hej

I skriver at det program er på dansk, men undermenu er ikke på dansk som i viser i bladet

 

mvh. Leon

Anders Daugaard
Anders Daugaard
Supporter

    Hej Leon

    Når du starter installationen af programmet Gramps, bliver du som noget af det første bedt om at vælge sprog. I den lange liste over tilgængelige sprog, skal du vælge “Dansk”, så bør programmet og alle dets undermenuer være på forståeligt dansk. Hvis du installerer nogle af de mange udvidelsesprogrammer til Gramps, kan du dog ikke regne med, at de er blevet oversat til dansk.

     

    Jeg har det samme problem. Har valgt “dansk” men alt er på engelsk

    mvh. Anders


    Løth.com
    Medlem

      Jeg har valgt “dansk” og har ikke indstaller nogle udvidelsesprogrammer, men undermenuer er ikke på dansk 🙂

      Hej Leon

      Nu skriver du ikke, hvilken Windows-version du bruger. Jeg har mistanke om, at det kan være en XP Media Center Edition. Det er nemlig en engelsk udgave, der er fordansket med en sprogpakke. Det går fint i de fleste tilfælde. Nogle programmer, f.eks. Gramps, vil aflæse den originale Windows-udgave og sætte sit eget sprog derefter. 

      Der findes en løsning, omend lidt teknisk. Opret en fil GRAMPS.BAT, der har dette indhold (bemærk: der er fire linjer her, ikke fem):

       @rem Skift Gramps til dansk:
        SET LANG=da_DK.UTF-8
        SET LANGUAGE=da_DK.UTF-8
        “C:Program Files (x86)GrampsAIObinpythonw.exe” -EO ..sharegrampsgramps.py

      Læg filen i mappen C:Program Files (x86)GrampsAIObin, og opret en genvej et passende sted, med Start i sat til denne mappe. Så virker det.

      Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.