Gratis Kontorpakke

Ikke løst
Dette emne indeholder 9 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 2 år, 6 måneder siden.
Oprettet af
8748745072
Abonnent

Programmets navn:
Spørgsmål:Hej
I blad nr. 11 s. 12 ff skriver i omkring brug og logind for at bruge den gratis kontorpakke m bl.a. Word. I angiver http://www.office.com som adressen, men når den side åbner skal man logge ind via Microsoft Kontoen. Desværre vil den ikke acceptere mit Brugernavn, min mailadresse. Den kender tilsyneladende ikke dette brugernavn, til trods for at den vises når jeg under Indstillinger klikker på “min microsoftkonto”.  Jeg opfattes med mit brugernavn som en person fra en uddannelsesinstitution som skal logge ind via deres licens. Dvs. som om min microsoftkonto ikke giver adgang til den gratis kontorpakke ??? Hvad skyldes disse problemer?

tips
tips
Registreret bruger

    Jeg prøvede lige og klikke på link til office.com og jeg loggede på med min mail adr. og adgangskode og ja det fungerer helt korrekt, og jeg kunde åbne for budget og alt det andet uden problemer. ja lige for at du ved besked omkring at det virker for mig……………..


    8748745072
    Abonnent

      Hej igen.
      Ja det forstår jeg ikke. Når jeg forsøger at logge ind med min Microsoft-Konto, får jeg beskeden “Du kan ikke logge ind med en privat konto”
      Jeg gør det på http://www.office.com

      tips
      tips
      Registreret bruger

        Har du prøvet at klikke på tilmeld dig gratis office ???????? Ja se vedhæftet fil.

        tips
        tips
        Registreret bruger

          8748745072
          Abonnent

            Hej igen.
            Tak for alle input. Ved desværre ikke hvad der helt er problemet?? I går prøvede jeg på min anden PC, stationær, at gå på office.com hvor jeg blev viderestillet en anden log ind side, nemlig den som en del af jer har slået op: Velkommen til Office og herfra kunne jeg godt logge ind.
            Men når jeg så nu igen går på office.com på min stationære, så er det det gamle igen, jeg kommer ikke til siden med Velkommen til Office, men til en microsoft side, hvor, når jeg forsøger at logge ind, får at vide, at ‘Du kan ikke logge ind med en privat konto.

            Nu bruger jeg så:www.office.com/?auth=1


            8748745072
            Abonnent

              Hej igen.

              Håber virkelig nogen vil give en forklaring. Når jeg logger på office.com så bliver jeg viderestillet til: microsoftonline.com, dvs så kan jeg ikke logge ind til den gratis officepakke.
              En kursist på mit hold, IT Ældre Sagen, prøvede også office.com, og han bliver på office.com og får velkomstskærmen til Office.

              Er der ikke nogen, som vil give en forklaring på, at nogen PC’er bliver på den oprindelige adresse, office.com og andre PC’er stiller videre til ovst. hvor man ikke kan logge ind????
              Venlig hilsen
              Ole

              HenrikClausen
              HenrikClausen
              Komputer for alle

                Jeg tænker, at den institution, du har postadresse ved, har en aftale med Microsoft, der kommer på tværs af at du prøver at logge ind som privatperson. Og tænker, at en ny, gratis adresse kan løse problemet, f.eks. Gmail:

                https://www.google.com/intl/da/gmail/about/#

                Du kan så sætte Gmail-kontoen op til automatisk at videresende al post til din anden konto.


                8748745072
                Abonnent

                  Hej igen.

                  Stadig noget forundret, men har nu prøvet med Google Chrome som browser og det ledte mig ind på den rigtige side, så, så langt, så godt, men hvori ligger årsagen til at to browsere giver hver sit resultat?? Ikke længe siden Microsoft Edge blev rost i bladet!

                  Vh.

                  Ole

                  HenrikClausen
                  HenrikClausen
                  Komputer for alle

                    Det kan have med cookier at gøre – de kan sætte spor efter tidligere login.

                    Så hvis du vil undersøge sagen nærmere, skal du slette dem, og prøve igen.

                    Slet kun de relevante, altså dem på Microsoft / Office / Live. Sletter du alle cookier, mister du forskellige stumper hukommelse fra andre websider.

                    Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.