Grøn bjælke i stifinder

Ikke løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 9 år, 9 måneder siden.
Oprettet af
jdalken
Abonnent

Hej Komputer for alle

Jeg har lige købt en ny super hurtig PC med Windows 8.1 men den har et iriterende problem. Det er stifinder der driller. Hvis man åbner stifinder fra det icon der er på proceslinien og man enten skal omdøde en fil er kopiere filer kommer der en grøn bjælke frem i adersselinien det går temlig langsomt inden man kan foretage sig noget igen. Hvis man højreklikker med musen på startknappen og åbner stifinder derfra kan man godt foretage sig en del ting inden den iriterende bjælke kommer igen. Hvis man klikker på iconet for enden af adersselinjen skriver den noget med at opdatere. Er der en muglighed for at fjerne dette uvæsen fra adresselinien så den bliver til at bruge-

Hilsen JD-alken

Det sker fordi Stifinder arbejder sig igennem en eller flere mapper, opbygger miniaturer og andre ting for at forbedre visningen – en operation, der desværre kan tage urimeligt lang tid.

Det er der en udmærket løsning på: Højreklik på den mappe, Stifinder undersøger, og vælg Egenskaber. I vinduet klikker du på fanebladet Tilpas, og vælger Generelle elementer i listen. Så vil Stifinder ikke længere arbejde gennem elementerne hver gang. Jeg vedlægger et skærmskud.


jdalken
Abonnent

    Hej Henrik

    Jeg har prøvet at følge dit råd, men det havde ingen virkning. Når man klikker på Iconet på Proceslinien siger den at mappen er tom og så kommer den grønne bjælke og den indlæser mappen Denne PC. Det sker ikke hvis man højre klikker på startknappen og starter stifinder derfra. Hvis du åbner en mappe kan du nå at omdøbe to filer inden den grønne bjælke kommer igen. det tager ca 30 sekunder, og somme tider kommer den to gange.

    Hvis man klikker på mappen og vælger egenskaber går der mellem 3 og 5 minutter før vinduet dukker op. Jeg har installeret programmet Double Comander fra jeres CD Nr 5 og det virker perfect, der går alt med lynets hast, så hvis du klikker på egenskaber der kommer den frem på et split sekund, jeg har også prøvet at afinstallere et par programmer som måske kunne have indflydelse på det med det havde ingen virkning.

    Hilsen JD-Alken

    Beklager den sene opfølgning, lad mig vende tilbage til det nu:

    Det lyder som en fejl i Windows eller Stifinder, og det kan være svært at komme helt til bunds i. Tre forslag:

    1) Kør en generel Windows-reparation, ved at skrive dette i et Kommandoprompt med Administrator rettigheder:
    sfc /scannow

    2) Det kan være en udvidelse til Stifinder, der driller. Du kan gennemgå dem og slå unødvendige udvidelser fra med dette program:
    http://www.nirsoft.net/utils/shexview.html

    3) Endelig – hvis du har prøvet de to første – kan det være en video codec, der har problemer med at håndtere mediefiler i mapperne. Dem kan du opdatere/reparere ved at installere K-Lite Codec pack (Basis versionen er nok):
    http://www.free-codecs.com/download/K_Lite_Codec_Pack.htm

    Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.