Halv Adobe Flash-player

Løst
Dette emne indeholder 6 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af jan larsen jan larsen 11 år, 9 måneder siden.
Oprettet af
ba2
Registreret bruger

Jeg var ved at opdatere Adobe Flashplayer da min netforbindelse gik ned, og nu kan jeg ikke komme videre med Adobe Flash, jeg kan ikke afinstallere, da mappen er tom, og kan ikke opdatere da jeg får at vide at jeg allerede har en nyere version og Adobe stopper ved 70%, ved godt at der findes andre Flashplayere MEN! Er der nogen der kan hjælpe, har på fornemmelsen at problemet findes i registreringsdatabasen, men HVOR?:)

jan larsen
jan larsen
Supporter

    Hvis du bruger et program som f.eks. CCleaner (findes på K-CD’en) til at foretage en oprydning af registreringsdatabasen vil den sandsynligvis fjerne alle de ufuldstændige inføringer af den mislykkede flashplayer installation og efter denne oprydning og genstart kan du prøve at installere flashplayer igen.

    Start gerne med at fjerne alle mapper der har noget at gøre med flashplayer med stifinder inden du kører et oprydningsprogram.


    ba2
    Registreret bruger

      CCleaner kunne ikke hjælpe på problemet! Overvejer om en omformatering er eneste løsning 🙂

      mvh BA2


      hlexa
      Registreret bruger

        Prøv at fjerne Adobe Flash Player helt i Kontrolpaneler -> Programmer og funktioner. Og derefter gå på http://www.adobe.com og installerer den online.


        ba2
        Registreret bruger

          Ccleaner kunne ikke hjælpe, ville stadig ikke installere, men prøvede så med “Advanced SystemCare 5” og fik samme svar igen, MEN pludselig kom boblen om at der var en opdatering klar til Adobe Flash, om jeg ville opdatere, JA-TAK, (godt nok til samme version, men…) og nu virker alt fint! Underligt! 🙂 Men TAK for hjælpen til jer begge to


          hlexa
          Registreret bruger

            Det var godt du fik det ordnet.

            Det er vist ikke unormalt med problemer når man vil af med Flash Player. Så Adobe har lavet en vejledning her

            http://helpx.adobe.com/flash-player/kb/uninstall-flash-player-windows.html

            Der er osse et lille program, Uninstall Flash Player.

            I det nummer af Komputer for alle der kommer på torsdag, nr 12-2012 ligger Uninstall Flash Player på CDen og der er en vejledning på side 16.


            ba2
            Registreret bruger

              Jeg tror det var for mange input i registreringsdatabasen der ikke bliver slettet når man prøver at slette Adobe Flashplayer, og så det at min fibernetforbindelse gik ned midt under opdateringen? Men TAK for hjælpen

              Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.