Harddiskopdeling i partitioner

Løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 12 år, 12 måneder siden.
Oprettet af
Peter.P
Medlem

Jeg har en ny PC med windows 7 og 2TB harddisk. I Komputer for alle nr.7 – 2011 er der under Spørg Os fortalt hvordan man opdeler harddisken i partitioner. Jeg har prøvet som beskrevet, men min PC vil ikke opdele den. Når jeg afslutter i punkt 5 får jeg beskeden.

Diskhåndtering: Med den handling du har valgt konverteres de valgte grundlæggende diske til dynamiske diske. Hvis du konverterer diskene til dynamiske diske, kan du ikke starte installerede operativsystemer fra en diskenhed på diskene (undtagen den aktuelle startdiskenhed). Vil du fortsætte JA eller NEJ.

Efter JA kommer en besked: Der er ikke tilstrækkelig plads tilgængelig på diskene til at fuldføre denne handling.

? Hvad gør at min PC ikke vil opdele harddisken som beskrevet i bladet.

Her ville et skærmskud eller to være nyttigt, så jeg kan se konfigurationen. Men lad mig bare give et par tips med det samme:

Første del af processen er at formindske den meget store partition, så der opstår et passende “Ikke-allokeret” rum til at oprette den nye partition. Det er punkt 2 på side 12.

Når det er gjort, skal det være muligt at vælge “Ny simpel diskenhed”, jfr. punkt 3. Er det tilfældet, eller har du valgt en af de andre?

Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.