Haster: Hjælp til blokkering af programmer!

Løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Leif Jonasson Leif Jonasson 13 år, 3 måneder siden.
Oprettet af
mirob9
Abonnent

Hej alle sammen!

Min lillebror er blevet ringet op af antipiratgruppen, fordi han har downloadet ulovlige film (han slipper vidst nok for bøde, fordi han er under 15). Og nu skal film og programmer slettes, og derfor har jeg hans computer til i morgen eftermiddag, for at slette programmer og film. Jeg vil gerne sørge for, at han ikke kan installere programmer så som “Vuze”, “U-torrent”, “Bearshare”, “Limewire” osv. på ny. Er det muligt? Jeg ved man kan ændre i en tekstfil et sted på computeren, så det er umuligt at få adgang til hjemmesider, måske man også kan det med programmer? Eller findes der et program der kan blokkere for dem? Skal siges at jeg har slettet programmerne fuldstændig. 

Leif Jonasson
Leif Jonasson
Supporter

    Hej,

    jeg kan se, at dit spørgsmål haster – så jeg har lige spurgt rundt omkring på redaktionen. Der er ikke nogen, der kender til et program af den art, du efterlyser. Man kan jo lave forskellige begrænsninger af brugerrettigheder i Windows, så man helt generelt ikke få lov til at installere programmer, men det løser næppe problemet. I så fald skulle du sætte din bror under administration, dvs. oprette dig selv som administrator på pc’en og ham som gæst.

    Gad vide om du ikke kommer længere ved at appellere til hans sunde fornuft, for når Antipiratgruppen først har fået øje på ham, så tror jeg trygt I kan regne med, at de vil holde et vågent øje med, om der fortsat downloades ulovlige film på adressen. 


    mirob9
    Abonnent

      Nej okay, havde også selv forgæves ledt på nettet, så forventede ikke det store, selvom der jo godt kunne have eksisteret programtyper, jeg ikke kendte til. 🙂 Jeg må prøve at holde ham lidt i ørene, og minde ham om at han skal holde sig fra det. Tusind tak for hjælpen!

      Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.