Hp image zone

Ikke løst
Dette emne indeholder 4 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af jan larsen jan larsen 13 år, 4 måneder siden.
Oprettet af
alex-e3ed2eb0fb
Registreret bruger

på min gamle pc med windowx xp har jeg programmet “image zone”, som jeg benytter meget fordi det er så enkelt at bruge.

Det er installeret fra cd, sammen med min Hp psc 1410 all in one printer og er en del af programmet HP solution center.

Jeg har nu forsøgt at installere printeren og programmet på min nye pc, med windows 7, men uden held. jeg får en meddelelse om at følgende filer ikke findes .

 slbsp.dll – sccbase.dll – gpkcsp.dll og Enum ???

Jeg har nu downloadet og installeret nyeste version fra HP, men det er et helt andet program og de funktioner jeg benytter i Image zone findes overhovedet ikke.

Er der mon nogen der ved hvordan jeg får mit gamle image zone til at køre sammen med min windows 7  ?????   🙂

 

jan larsen
jan larsen
Supporter

    Først skal du downloade og installere en printerdriver der er skrevet til win7 – en sådan kan du finde f.eks. her. Husk at det er vigtigt at du først installerer driveren og derefter tilslutter printeren.

    http://www.siliconguide.com/drivers/device/96/

    Hp image zone findes også i win7 udgave og den finder du her. Det er muligt det ser lidt anderledes ud end du er vant til, men det er jo en følge af almindelig udvikling:

    http://software.informer.com/getfree-windows-7-hp-image-zone-4.2/

    Hvis du stadig hænger ved den gamle udgave af IZ kan du forsøge at installere den i kompatibilitetstilstand.


    alex-e3ed2eb0fb
    Registreret bruger

      Hej Jan og tusind tak for dit svar.

      Desværre hjalp det mig ikke. 🙂

      Linket til siliconguide.com viste sig at være den samme fil jeg allerede havde downloadet fra HP og som jeg iøvrigt nu også har fjernet igen, da både printer og scannerfunktioner virker udemærket sammen med windows uden de 362 MB denne hpcommerciellefil fylder på harddisken og linket til softwareinformer er desværre også bare en omvej til HP´s hjemmeside hvor man kun kan finde den nye udgave af image zone, som de stadig kalder det til trods for at det i dag er et online billedkatalog hvor man selvfølgelig kan købe fotobøger,kalendere og andre sjove ting med ens egne billeder på, præcis som hos Pixum og Xtrafilm, men hvor man ikke mere har mulig for at lave kreative ting selv som i det gamle Image zone, og det var det jeg brugte Image zone til.

      Jeg har nu læst diverse fora , hvor spørgsmålet om Image zone er blevet stillet, og det ser ud til at det er lidt af et problem, da HP så vidt jeg kan læse mig til, ikke vil bruge resurcer på at få ældre programmer til at virke sammen med nyere styresystemer, det er der selvfølgelig heller ikke mange penge i, men det er der vel heller ikke i nye printere hvis ikke de bliver solgt fordi folk har valgt et andet produkt på grund af dårlig eller ingen service!!!!!!!

      Den sidste udvej du skriver om, der er jeg stået af, jeg ved ikke engang hvad ordet kompatibilitetstilstand betyder.

      Hvis nogen har en ide til hvordan man får Image zone til at køre under windows 7, uden at det kræver at man ved en masse om hvordan en pc virker og hvad der iøvrigt foregår inde i den, så vil jeg meget gerne høre om det.

      På forhånd tusind tak og rigtig glædelig jul   🙂

       


      gumbi
      Registreret bruger

        Mit svar er desværre ikke til nogen hjælp. Kun for at fortælle du ikke er den eneste, som savner det gamle Image Zone. Jeg havde brug for at gemme scanningen både som tif-fil og som jpg-fil. Det kan det nye program ikke, uden der skal scannes 2 gange. Spil af tid. Jeg bruger slet ikke HP’s programmer, som ikke er anvendelige til mit brug.

        Istedet bruger jeg gratis programmet Photofilter, som kan downloades med dansk sprogfil. Under menuen filer vælges: 1. Import twain / Vælg kilde. 2. Når du har klikket på vælg kilde, vises en dialogboks med navnene på de scannere, du har indstalleret. Klik på den scanner du vil bruge. 3. Du starter en scanning ved at klikke på det lille scanner-ikon på menulinien. Der findes flere danske vejledninger til programmet på nettet.

        Godt nytår og venlig hilsen

        Gunhild Dalgaard


        alex-e3ed2eb0fb
        Registreret bruger

          Hej Gunhild

          Jeg har heldigvis stadig min gamle computer med XP og image zone på, det er bare så irriterende at jeg skal starte den gamle pc op for at lave en personlig kalender f.eks.!

          Tusind tak for dit svar og rigtig godt nytår!  🙂

           

          Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.