Hvad kan jeg slette uden problemer?

Løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af jan larsen jan larsen 11 år, 9 måneder siden.
Oprettet af
havdrup
Abonnent

I min relativt nye (2 md) computer er en del forud indlagte programmer som synes uden for min interesse, hvorfor jeg oveveje at fjerne dem. Dog er jeg blevet lidt forsigtig efter at jeg for et par uger siden (under et lignende anfald) kom til at slette driveren til mit usb3 stik.

Går ud fra, at jeg uden problemer kan afinstallere Evernote, McAfee Family Protection, ASK, og hvad med noget der hedder XPS-fremviser; et eller andet med at gemme dokumenter (hvad kan man bruge detrte til?).

Hvad med opdateringen fra Microsoft: Windows Live Mesh Control for Remote Connection, installeret (automatisk) 22.05.2012, version 15.4.5722.2, findes i 15 øjensynligt ind versioner, der hver fylder 5,37 mb ( 1 dog 5,38 mb) – øjensynligt forskellige sprog. Det virker ret uoverskueligt og er de mon alle nødvendige?

Med venlig hilsen.

jan larsen
jan larsen
Supporter

    Du kan roligt fjerne den slags programmer du nævner uden problemer og det har jo ikke noget med drivere og andre essentielle ting at gøre. Alle nye pc’er er udstyret med talrige af den slags ligegyldige programmer som delvist er sponsoreret af de forskellige firmaer med henblik på en senere registrering (koster kr…), men langt de fleste har funktioner der allerede er indbygget i windows og derfor er de unødvendige…

    Evernote er bare et program til at tage noter med – ligegyldigt da win7 har et udmærket et af slagsen indbygget.

    Mcafee Family Protection er et forældrekontrolprogram der kan hindre dine børn (eller andre) i at besøge bestemte odiøse hjemmesider, men igen har win7 en udmærket indbygget forældrekontrol.

    ASK er en søgemaskine/værktøjslinie i Internet Explorer – den er totalt overflødig og møgirriterende – ud med den.

    XPS fremviseren beskrives bedst via dette link: http://windows.microsoft.com/da-DK/windows7/products/features/xps

    Jeg har aldrig selv brugt/haft brug for den.

    Windows Live Mesh er et program til at håndtere filer man har liggende i ’skyen’ og syncronisere dem med diverse øvrige enheder – hvis du ikke bruge ‘cloud’ computing kan du fjerne den – den er en del af Microsoft Essentiels pakken der er forudinstalleret på mange nye pc’er…


    havdrup
    Abonnent

      Hej Jan.

      Tak for svaret. Tænkte det nok men blev som nævnt lidt nervøs efter det med usb-driveren, hvor jeg måtte en tur til USA for at geninstallere. Det der undrer mig med denne opdatering af Windows Live Mesh er det øjensynligt store antal versioner af samme opdatering – iøvrigt vist over 20 fra samme dato og med samme versionsnummer.

      Med venlig hilsen.


      havdrup
      Abonnent

        Hej igen til Jan (eller en anden hjælpende sjæl)

        Det gik meget godt med at slette. Tilbage er alen ASK-ikonet i værktøjslinien. Det synes immunt over for alle angrebsforsøg. Opskriften i blad 11/2012 side 13 giver ingen hjælp. Hvad gør jeg for at slippe af med det?:)

        Med venlig hilsen.

        Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.