Hvilke oprydnings, værktøjs, programmer har jeg brug for.

Løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 3 år, 11 måneder siden.
Oprettet af
rubin-a408a7c742
Registreret bruger

Programmets navn: Wash and go / Puran / Iobit advance system care / Iobit smart defrag osv.
Spørgsmål: I anbefaler mange forskellige programmer værktøj / vedligeholds  programmer, og som jeg læser det overlapper  mange af programmerne hinanden.

Var det en ide at I lavede en liste over hvilke værktøj / vedligeholds / driver og program opdaterings  programmer I anbefaler man har på Pc, en, og denne liste blev opdateret hvergang I anbefaler et nyt program.

En anbefaling i stil med jeres sikkerheds pakke, som anbefaler en sikkerheds program sammensætning.

I kunne f.eks. anbefale flere forskellige værktøj / vedligeholds program sammen sætninger, hvor programmerne supplerer hinanden.

Jeg syntes det er svært at gennemskue, hvilke af jeres udemærkede program anbefalingerne, jeg skal installere, og hvilke jeg skal afinstallere fordi de  overlapper hinanden.

 

HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

    Vi er opmærksomme på problemet, og plejer faktisk at have sådan en boks, det er smuttet denne gang…

    Er det nogle konkrete programmer, du gerne vil have nogle tips omkring?


    rubin-a408a7c742
    Registreret bruger

      Hej Henrik.

      Jeg abonnerer på norton antivirus. jeg har installerede WashAndGo, forskellige IoBit programmer, Iobit advance systemcare, Iobit Malware fighter, Iobit software opdatering, Iobit Driver booster, Iobit smart defrag, Iobit Uninstaller.

      Senest har jeg installeret ” Puran Utilities”, men en del af disse programmer overlapper jo hinanden.

      Kort sagt kunne jeg godt tænke mig et forslag til en program sammensætning der kan holde min Windows 10 PC tip top.

      Oprydning, defrag harddiske, opdatering af drivere, programmer osv.

      HenrikClausen
      HenrikClausen
      Komputer for alle

        Norton er et godt valg, og hvis det er en af de mere omfattende varianter, kan du fjerne flere af IoBit programmerne. Særligt Advanced system Care, Malware Fighter og Driver Booster.

        Software opdatering er en vigtig funktion. Jeg ved ikke, om Norton gør det. Hvis Norton nu også tager den opgave, kan du fjerne det tilsvarende IoBit program.

        Driver Booster fortjener en særlig kommentar. Hvis din PC og alle elementer fungerer som den skal, er det bedst at lade være med at opdatere driverne.

        Defragmentering er ikke så vigtigt som for 10 eller 20 år siden. Og hvis din computer har SSD, er det slet ikke nødvendigt.

        Uninstaller er vigtigst til at holde rede på, om installerede programmer fjerner sig ordentligt. Hvis du bruger det til at holde rede på det og sikre oprydningen, er det godt. Hvis du kun sjældent prøver nye programmer, er det ikke vigtigt. De fleste programmer har jo udmærkede indbyggede rutiner til at fjerne sig selv.

        Jeg håber, det var nyttigt. God fornøjelse 🙂

        Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.