Hyperlink problemer

Løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af jan larsen jan larsen 12 år, 2 måneder siden.
Oprettet af
nessej
Medlem

Jeg har pludselig fået problemer med at bruge hyperlink på min w7 home preminum pc. Jeg bruger hyperlink til at give adgang til bilag fra exel regneark(2007). Det har indtil forleden fungeret uden problemer, men nu kommer der et skilt op hvor der står: “Handlingen blev annulleret p.g.a. begrænsninger på computeren. Kontakt systemadministrator”. Jeg har bilagene liggende som pdf filer og de kan fint åbnes direkte i adobe akrobat så det er ikke der problemet ligger. Jeg kører w7 som administrator og har forsøgt at finde noget der kan løse gåden i kontrolpanel, men uden held. Kan det have noget at gøre med sidste uges opdateringer af w7 ? Jeg bruger samme princip på min bærbare med wista. Der fungerer det stadigvæk uden problemer, så det er kun i w7 der er problemer.

jan larsen
jan larsen
Supporter

     

    Dette problem opstår fra tid til anden både i XP, Vista og win7 og det sker netop tit i forbindelse med en opdatering, hvor kan der opstå en fejl i reg.databasen som medfører at man netop ikke kan aktivere disse link i mailprogrammer og forøvrigt, som regel, heller ikke i de øvrige officeprogrammer, som i dit tilfælde hvor det er excel der har problemet (selv om jeg vil væde på at du også har problemet i outlook og word lige nu)


    Løsningen – og den virker med det samme, er at downloade en lille fil fra denne hjemmeside:

    http://www.dougknox.com/xp/file_assoc.htm

    Det er filen lidt ned på siden du skal bruge. Den hedder :’htm/html_associations_fix.zip’

    Download filen til et vilkårligt sted på harddisken, udpak og kør den – genstart pc og fejlen burde være rettet.

    Filen er oprindelig skrevet til win xp, men den fungerer lige så godt med både vista og win 7


    nessej
    Medlem

      Tak for et hurtigt svar. Det har ikke været aktuelt for mig med link fra e-mail eller word, men det skulle da prøves. det fungerede heller ikke, men linket hjalp omgående. Jeg mindes at jeg i et tidligere nummer af Komputer for alle har læst noget om problemer med link i e-mail, men har ikke kædet det sammen med mit problem i exel. Nu er problemet løst.

      Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.