iCloud

Ikke løst
Dette emne indeholder 7 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af  Mogens R. 9 år, 3 måneder siden.
Oprettet af
dorte54madsen
Abonnent

Jeg har store problemer med iCloud. Når jeg tager billeder med min iPhone 4s vil billederne ikke komme ind på min stationære pc med windows 7. Hvis jeg logger helt ud og ind igen kan jeg være heldig, at der kommer alle eller kun nogle af de nyligt taget billeder. Så der er altså “hul” igennem!

På min iPad og den bærbare pc kommer det hele ind straks. – Men det er på den stationære jeg har billedbehandlingsprogrammet…

Tidligere havde jeg ingen problemer og var meget tilfreds med iCloud. Kan det være fordi jeg ikke vil tilmelde mig iCloud Drive?

Håber virkelig på hjælp!


Mogens R.
Medlem

    Jeg bruger Dropbox – og så ligger de på en server, når du har oprettet dig, logget dig på, med brugernavn og kode. Så ligger alle de filer du vil have overført fra den ene maskine, til Dropbox. Og kan senere hentes igen på alle de maskiner, der logger sig på dit brugernavn og kode. De kan slettes når som helst.

    Evt. hjemmeoptagelser fra f.eks. TV programmer kan også gøres hjemmefra, sin egen PC, og til Dropbox, klar til at alle kan downloade det TV program osv.

    Dropbox og icloud kører også sammen.


    dorte54madsen
    Abonnent

      Ja, jeg ved godt, at man kan bruge Dropboxen, men der har jeg meget andet. Derfor bruger/brugte jeg iCloud til billeder. Efter en ferie i Thailand har man jo rigtig mange billeder med hjem – og så er der ikke plads i Dropboxen. Det er ærgerligt, at jeg ikke kan få iCloud til at fungere optimalt mere! Jeg synes, at Dropboxen er for langsom.
      Hvordan kører iCloud og Dropbox sammen?


      Mogens R.
      Medlem

        Du ved godt, at man kan navngive de mapper, der skal holde styr på billederne ?

        – Jeg bruger den kun med at overføre billeder/film osv. fra den ene enhed, til en anden upload/download, så eventuelt slettes bagefter.

        – Jeg knder ikke iCloud så godt, at jeg kan fortælle så meget om den. Har aldrig brugt den, selv om den skulle være nem at finde rundt i, siges der.


        dorte54madsen
        Abonnent

          ICloud fungerede bare perfekt. Meget hurtigere end Dropbox. Måske jeg bliver nødt til at lave en dropbox mere til billederne – og så vente til de bliver downloadet. Man må kunne have 2 mail-adresser og 2 dropboxe?

          Ja, mine billeder bliver også fjernet fra iCloud og over i en anden mappe – det er kun til at få billederne ned på pc`en.

          Men tak for svarene, Mogens

          Christian Bugge
          Christian Bugge
          Registreret bruger

            Det lyder umiddelbart som et problem med opsætningen af iCloud.

            Har du prøvet at geninstallere programmet på computeren?


            dorte54madsen
            Abonnent

              Ja, men kan prøve igen. Bare mærkeligt, at nogle billeder kommer igennem og andre ikke?!?

              Problemet kom med den nye opdatering. Jeg er ved at tro, at det er fordi jeg ikke vil bruge “skyen” – bare for at blive “straffet”?

               

              Christian Bugge
              Christian Bugge
              Registreret bruger

                Det bliver svært, at brugen iCloud, uden at bruge skyen.

                Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.