Image modifier

Løst
Dette emne indeholder 4 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af Steffen Nielsen Steffen Nielsen 12 år, 5 måneder siden.
Oprettet af
Niels Bentzon
Medlem

I bladet 13:2011, p 51, redegør I for programmet Easy Image Modifier, som ligger på CD 13.2011. Det ligger ikke under “Aktuelt”, som I skriver, men under et andet faneblad, der hedder Service pack. Det er jo underordnet, men problemet er, at det ikke kan hentes ind på vore PC-ere. Vi har prøvet flere, og det vil ikke lade sig installere på computeren. Gør vi noget galt, eller kan det bare ikke? Det er synd, for vi savner enormt “resize pictures” funktionen, som til stor beklagelse er forsvundet i Windows 7.

Hilsner

Niels Bentzon

ab.nr. 94 849 643 72

Steffen Nielsen
Steffen Nielsen
Komputer for alle

    Hej Niels Bentzon

    Hvad sker der helt konkret, når du forsøger at installere programmet (som jeg godt kan se, at vi har fået angivet forkert kategori for)? Hvornår går installationen i stå?

     

     

    Hej Steffen,

    Når man lægger disc 13 i og åbner “easy image modifier” trykker jeg på “Installér Programmet”.Derefter spørger den, om vi vil køre eller gemme .exe.filen. Vi har prøvet begge dele.

    Hvis man svarer ja til “gem”, skal man acceptere licensaftale etc.

    Men derefter sker der ikke mere, og man bliver slået tilbage til start. Vi har prøvet talrige gange at køre eller gemme, men der er aldrig noget program, der bliver installeret. Og man kan heller ikke efterfølgende se i “Tilføj / fjern programmer” se, at det skulle være installeret.

    Er der nogle af jeres kunder, som det er lykkedes for at installere programmet?

    Synd, for det var en fiks lille ting at kunne. Nu kan vi kun finde ud af at mindske billeder ved at vedhæfte dem i outlook (for så spørger den om, hvilken størrelse, man vil sende i) og derefter sende billeder til min arbejdsmail, hente dem ned på et USB stik og tage dem med hjem igen. Men det er da frygteligt bøvlet og et klart tilbageskridt i Windows 7 i forhold til de forrige windowsversioner

    Hilsner

    Niels

     

    Det er klart en fejl fra vores side, at der ikke findes nogen installationsrutine til programmet. Men det er ikke vanskeligt at gøre noget ved:

    Find frem til den mappe, programmet er gemt i, højreklik på det og vælg Send til i menuen. I undermenuen vælger du Skrivebord (som genvej). Derefter kan du starte programmet fra dit Skrivebord. Se vedlagte skærmskud.

    Genvejen kan derefter flyttes til et mere praktisk sted.

    Hvis du vil være lidt mere avanceret, opretter du først en undermappe i Windows’ Programmer-mappe, og opretter genvejen fra denne placering.

    Tak for svar. Men det fungerer ikke, for man kan ikke se, hvor programmet gemmer sig, så når du skriver “find frem til den mappe…etc.”, så er det umuligt. Men derimod har vi fundet ud af at gå via vejen “gem som” – og så er man jo selv herre over, hvor programmet havner. Og så kan man lægge det ud på sit skrivebord. Og det fungerer.

    Hilsner

    Niels

    Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.