Indbydelser, takkekort & visitkort

Løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af  sokrates 12 år, 6 måneder siden.
Oprettet af
Anonym

I er mit sidste håb på, at få hjælp. Jeg søger efter et program, hvor jeg kan lave invitationskort og andre takkekort og andre ting, som ligner et kortman kan folde ud, som dem man køber. Og et andet program som jeg kan bruge hvis jeg skal printe flere billeder ud på et A4 som muligt og andre formater, fx 18*24 eller 15*18 osv.. Ligesom hos børnefotografen i føtex. Ikke lige så dyrt program. Jeg har også program Adobe photoshop element 6,0.

Jeg håber og ønsker I kan hjælpe mig med at finde helst gratis programmer til invitationer og billed print. Det er jo snart jul, så kan jeg lave julekort tll bedsteforældre med børnebørnene på. Og fødselsdags invitationer osv.

På forhånd tak.

MVH.

Bilal & Sussie


sokrates
Medlem

    Hej.

    Hvis i har Publisher så er det et alletiders program, der kan man bare lave det hele.

    Hilsen R.C

    jan larsen
    jan larsen
    Supporter

      Hvorfor bruger du ikke bare Photoshop Elements som du jo har i forvejen – det kan alle de ting du efterlyser – hvis det kniber med at finde rundt i alle funktionerne kan jeg varmt anbefale at låne en bog om netop dette program på dit lokale bibliotek.

      Der findes flere gode tykke instruktive bøger om elements på både dansk og engelsk og da det er et ret komplekst program når man dykker helt ned i det, kan man få meget brugbar viden ad denne vej.


      Anonym

        Hvor kan man downloade denne publisher og er det gratis????

        Findes der ikke et andet program, som jeg kan downloade eller havde i ikke et på et af jeres K-CD????

        Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.