Ingen lyd ved afspilning af videosekvenser

Løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Tao Tao 11 år, 9 måneder siden.
Oprettet af
knudbc
Abonnent

I nogen tid (ca 1 md) har jeg været ude af stand til at få lyd på ved afspilning af videosekvenser fra nettet – f ex DMI’s vejrudsigt eller YouTube. Jeg har en mistanke om, at det er AdobeFlashPlayer, der er skurken, men aner ikke, hvad jeg kan gøre for at få lyden tilbage. Jeg har check’et at jeg har den nyeste version af Flash Player installeret. Når jeg spiller spil, bruger Windows Media Player eller VLC media player er alt i den skønneste orden.

Mit OS er Windows Vista 64 bit versionen. Jeg har prøvet at starte Explorer i 32 bit versionen, men det gjorde ingen forskel. Jeg har også forsøgt med Google Chrome, som en venlig sjæl foreslog, og her var der faktisk lyd på den allerførste gang jeg startede en videosekvens, men ak, det var en kortvarig glæde, for det blev også den eneste gang, lyden var der.

Mon ikke andre end jeg har / har haft et tilsvarende problem?

btoft. 

Tao
Tao
Supporter

    Hej btoft,

    Prøv at åbn Internet Explorer og begynd at afspille eksempelvis et YouTube-klip. Tryk nu på lydikonet i systembakken og tryk på Mixer. Her kan du justere lydstyrken individuelt for de forskellige programmer – skru lyden op i Internet Explorer.


    knudbc
    Abonnent

      Hej Tao

      Tak for dit forsøg på at hjælpe, som dog ikke var i stand til at løse problemet.

      Ikke desto mindre har problemet sådan set løst sig selv, idet Adobe for et par dage siden udsendte en ny version af flash-player (11.3.300.265) som jeg download’ede og vupti – ingen problemer!

      Muligvis har det noget at gøre med at mit O.S. er Windows Vista 64 bit, og jeg mener at jeg et eller andet sted har læst at netop 64 bit udgaven af Vista ikke var understøttet i Flash Player – det er det så åbenbart nu!

      Venlig hilsen

      btoft

      Tao
      Tao
      Supporter

        Hej btoft,

        Dejligt at problemet gik i sig selv og du her beskriver hvad der gjorde udslaget. Jeg markerer dit eget svar som det bedste.

        Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.