Installation

Løst
Dette emne indeholder 5 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 7 måneder, 3 uger siden.
Oprettet af
8748745072
Abonnent

Programmets navn: Caffeine
Spørgsmål: Hej

Jeg har det problem, at min PC hele tiden går i dvale efter meget kort tid. Ret irriterende da jeg bruger den til undervisning, hvor den er koblet til en Epson projektor.
Derfor ønsker jeg at installere det lille program: Caffeine, men her får jeg meddelelsen: ‘Programmet kunne ikke starte fordi side om side-konfigurationen er forkert’.
Håber I har en løsning på det ene, eller begge problemer.
Venlig hilsen
Ole

HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

  Det lyder egentlig som et problem, der bør løses i Windows Strømstyring, som her:


  8748745072
  Abonnent

   Hej Henrik
   Tak for svar. Ja gid det var så simpelt, det burde jeg også havde skrevet. Jeg har arbejdet med strømstyring igennem den seneste tid, den kender jeg godt, men til trods for jeg har valgt maxtider, så virker disse tider overhovedet ikke. Det er naturligvis en bærbar jeg har. Og da disse tider slet ikke virker, var det jeg tænkte om Caffeine var løsningen.
   Venlig hilsen
   Ole

   HenrikClausen
   HenrikClausen
   Komputer for alle

    Hej Ole

    Det er stadig et problem, der bør kunne løses i Strømstyring. Hvis du giver lidt flere detaljer (model, er du på batteri eller kabel, Windows version?) vil jeg prøve at finde en løsning.

    I første omgang vil jeg foreslå at slå “Hurtig start” fra. Den har indflydelse på strømstyringen, og kunne være årsag til at det ikke fungerer som planlagt.


    8748745072
    Abonnent

     Hej Henrik
     Tak for hurtigt svar, tror det med at slå hurtig start fra har løst problemet. Har du måske så også en løsning til: Når jeg starter PC’en, så starter browseren også og jeg kommer på Microsofts reklameside, meget træls. Jeg har ellers sat den op til en fast startside, dvs. fast hjemmeside.
     Venlig hilsen
     Ole

     HenrikClausen
     HenrikClausen
     Komputer for alle

      Hov, det var et spørgsmål mere. Normalt er det bedst at give det sin egen tråd.

      Har du fået browseren (hvilken, i øvrigt?) med på Windows’ Start-liste? Den kan du se ved at taste Ctrl+Shift+Esc og vælge fanebladet Start. Jeg vedlægger et eksempel:

      Du skal være abonnent for at skrive et indlæg