installation af soluto

Løst
Dette emne indeholder 6 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 12 år, 7 måneder siden.
Oprettet af
erikrye
Medlem

jeg har lagt CD 182010 i skuffen, og den starter også normalt, og jeg vælger Soluto, og jeg klikker på  install og efter diverse advarsler begynder installationen med løbende at angive antal “sekunder tilbage”, og så meldes at der er fundet uforusete fejl. ?  under installationen har jeg klikket på  “kør” og ved et senere forsøg på “gem” begge med samme negative resultat. Da jeg trykkede på gem, angav jeg “soluto,” og den stod derefter også under “alle programmer,” men med tilføjelsen  tom. ?

jeg håber, at dettte er tilstrækkeligt til, at I kan løse problemet,

med venlig hilsen og på forhånd tak.

erikrye

Hm, det lyder som om du har fået en CD med fejl på. Vi sender gerne en ny, men hvis det blot handler om Soluto, er den nemmeste løsning at hente seneste udgave.

dette virker heller ikke, der kommer stadig en boks frem med fejl

Nu har jeg fundet årsagen:

Problemet kommer fra ugyldige data i mappen “ProgramData/Soluto”.

Løsningen er at omdøbe denne mapppe til noget andet, fx “ProgramData/SolutoOld”.

Kør så installationen igen.

Men hvor finder jeg denne mappe, jeg har pøvet at lave en ny mappe i c/programmer, det virker heller ikke,

Ove Jørgensen

jeg venter stadig på et svar, eller skal jeg helt opgive Sdluto.

Ove Jørgensen

Hej, og undskyld ventetiden.

Meningen er ikke at oprette en ny mappe, det er at finde en allerede eksisterende mappe, der generer installationen. Den vil normalt ligge her:

C:ProgramData

Bemærk at mappen kan være skjult. Jeg foreslår at kopiere mappenavnet direkte ind i Windows Stifinder, så kan du se undermapperne. Der må være en, der hedder Soluto, med filer der generer installationen. Omdøb eller slet den, så skulle installationen fungere.

Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.