IrfranView

Løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af jan larsen jan larsen 13 år, 3 måneder siden.
Oprettet af
sessan2
Abonnent

Hvis jeg af-installerer IrfranView, vil det så få følger, og i givet fald hvilke?
Hvis jeg gen-installerer programmet senere, kan I så anbefale, at jeg uden problemer kan skanne PC’en for “snavs”, før den egentlige installation foretages? Det anbefaler IrfranView!
Har IrfranView betydning for, om jeg kan åbne de vedhæftede filer/billeder, jeg modtager som mails?

jan larsen
jan larsen
Supporter

    IrfanView er et simpelt billedfremvisningsprogram med ganske udmærkede redigeringsfunktioner samt andre ‘gode ting’, men det det gør ingen forskel på dine filer og funktion af pc’en om du fjerner det eller ej – hvilke ‘følger’ du hentyder til forstår jeg ikke – når programmet er fjernet er det fjernet og alle dine filer er helt intakte. Den måde IrfanView organiserer dine filer på opbevares i en fil som programmet henholder sig til når det bruges.

    Mht. en geninstallation er der heller intet til hinder for at gøre det og om du ønsker at skanne p’en for ’snavs’ er jo helt din egen sag – det har ingen betydning for installationen af programmet igen. Bortset fra det er det jo altid en god ide at skanne for ’snavs’ med jævne mellemrum, men det er ligegyldigt i forhold til geninstallation af IrfanView.

    I forhold til at åbne filer/billeder har det heller ingen betydning – du afgør selv hvilket program du vil bruge til at åbne vedhæftede billeder – ja filer og billeder i al almindelighed

    Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.