JAVA – kan ikke installeres

Ikke løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af jan larsen jan larsen 13 år, 1 måned siden.
Oprettet af
Vaovero
Registreret bruger

Jeg har et stort problem fordi jeg ikke kan installere den nye udgave af JAVA.

Inden jeg downloadede den nye udgave slettede jeg den gamle. Efter download af den nye startede installationen som den skulle, men kort efter fik jeg dene besked:

Kan ikke finde:

C:Documents and SettingsEjerApplication DataSunJavajre1.6.0_17

Efter flere forgæves forsøg, troede jeg, at jeg kunne løse problemet ved at slette alt, hvad der har noget med JAVA at gøre – jeg troede simpelthen at jeg på denne måde kunne få en helt ren installation.

Jeg får stadig samme meddelelse som ovenfor, selvom den nye udgave hedder jre1.6.0_24 til slut.

Jeg ved, at jeg har gjort noget forkert, mit spørgsmål er, hvad gør jeg for at få JAVA installeret, så jeg igen kan gå på min netbank?

jan larsen
jan larsen
Supporter

    Der må være gået noget galt da du afinstallerede den gamle java version og normalt er det da heller ikke nødvendigt at fjerne den gamle før du opdaterer.

    Prøv evt. af køre reg.database-cleaning med et program so f.eks. Ccleaner der ligger på en del af K-CD’erne. ellers kan den hentes her: http://www.piriform.com/ccleaner

    Den kan muligvis fjerne de rester der stadig ligge i reg.databasen.

    En anden mulighed kunne være at prøve med et godt afinstalleringsprogram som RevoUninstaller: http://www.revouninstaller.com/revo_uninstaller_free_download.html

    Det er ikke sikkert den kan finde resterne når du nu har slettet store dele af java forvejen, men det er et rimeligt bud – hvis java optræder i Revo skal du vælge den avancerede metode (nederste linie) til afinstallering.

    Du skal selvfølgelig også være helt sikker på at downloade den seneste java og den skal passe til dit system – den findes her: http://java.com/en/download/ie_manual.jsp?locale=en&host=java.com


    Vaovero
    Registreret bruger

      Hej Jan

      Tak for dit svar – jeg har prøvet begge dele, og der blev da også renset ganske godt ud i hele msakinen, men da jeg igen forsøgte at downloade JAVA fik jeg samme besked:

      “Dette program er allerede installeret, vil du geninstallere eller reparere?”

      Jeg har forsøgt begge dele men hver gang får jeg samme meddelelse som ovenfor skrevet nemlig:

      C:Documents and SettingsEjerApplication DataSunJavajre1.6.0_17

      Gode råd efterlyses – med venlig hilsen

      Vaovero 


      Vaovero
      Registreret bruger

        Hej Jan

        Der var ikke nogen af de programmer, som du og andre foreslog som kunne løse alle de fejl jeg åbenbart havde nået at lave.

        Løsningen fandt i en google søgning, hvor et af svarene gjorde opmærksom på at jeg nok skulle kontakte http://www.liveperson.com og fortælle dem om problemet – prisen ville sikkert være 50 dollar.

        Jeg kontaktede denne adresse og indsatte hvad jeg havde skrevet på forhånd om mit problem og kopieret.

        Jeg blev spurgt om jeg ville betale 50 dollar for løsninger når den var gennemført – og da mit svar var ja, overtog vedkommende min PC og arbejdede med den i ca 20 minutter, hvorefter jeg havde den nyeste JAVA installeret.

        Jeg kunne på skærmen følge med i alt hvad der blevet lavet og jeg må sige at jeg blev meget overrasket over hvor mang stede der kunn fjernes noget der har med JAVA at gøre – selvom jeg har anvendt 3 forskellige uninstall programmer, som hver havde fjernet noget med JAVA.

        Jeg betalte med mit VISA card de 50$ og glad er jeg.

        Måske kan andre have glæde af at kende denne måde at løse problemer på.

        Jeg siger tak for dine forsøg

        Med venlig hilsen fra SydFrankrig

        Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.