JAVA til netbank

Løst
Dette emne indeholder 6 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 12 år, 3 måneder siden.
Oprettet af
krillerbabe
Registreret bruger

hvorfor kan jeg ikke få lov til at indstallere java på win7 sp1 64b. jeg er admin, men får ikke lov. den skriver: denne installationspakke kunne ikke åbnes, kontroller at pakken findes, og at du har adgang til den, eller kontakt program forhandleren for at kontrollere at dette er en gyldig windows installere pakke. hvad gør jeg.

Det lyder som en defekt installationspakke. Jeg vil foreslå at du henter et frisk installationsprogram direkte på http://www.java.com og prøver igen.


krillerbabe
Registreret bruger

    Det har jeg prøvet.

    Så vil jeg tro, at du har nogle andre installationsprogrammer liggende i Windows’ mappe med midlertidige filer. Tøm mappen, manuelt eller med et oprydningsprogram, og prøv igen.


    krillerbabe
    Registreret bruger

      Jeg har kørt CCleaner det har ikke hjulpet. jeg har også kørt en diskoprydning. jeg har prøvet at downloade offline pakken, hjælper heller ikke. jeg har comodo firewall og microsoft antivirus. jeg kan slet ikke finde noget med J når jeg søger på det.  Jeg tror snart jeg genindstalere.

      En sidste mulighed er at tømme mappen med midlertidige filer manuelt. Klik på Start-knappen og indtast dette i søgefeltet:

      %temp%

      Det åbner mappen med midlertidige filer i Stifinder. Nu kan du slette alle filer og mapper her (enkelte kan formodentlig ikke slettes), og så prøve igen.


      krillerbabe
      Registreret bruger

        Nu er det lykkeds, men pc blev formateret. tak for et godt blad.

        Morten

        Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.