Jeg kan ikke afinstallere antivirusprogrammet AVG.

Løst
Dette emne indeholder 4 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af jan larsen jan larsen 12 år, 5 måneder siden.
Oprettet af
Olav Mosbæk
Medlem

Jeg vil gerne, i stedet for AVG, som er udløbet nu, installere sikkerhedsprogrammet F-Secure. Men dette program forlanger jo naturligvis at AVG afinstalleres først. Men jeg kan ikke fjerne programmet. Jeg har benyttet ‘kontrolpanelet’ og afinstallerer. Den siger der er ’skrivebeskyttelse’. Jeg fjerner ’skrivebeskyttelsen/anvend/OK., men skrivebeskyttelsen vender tilbage lige så hurtigt som jeg klikker på OK. Jeg har prøvet at fjerne AVG med andre programmer, men alle stopper op og nægter. Kan du hjælpe med en løsning?

jan larsen
jan larsen
Supporter

    AVg kan være en strid banan at slippe af med, men faktisk har AVG selv lavet et program til at fjerne den med og det plejer at virke.

    Du kan hente det her:

    http://www.avg.com/eu-da/utilities

     


    Olav Mosbæk
    Medlem

      Tak for dit hurtige svar, men det har ikke hjulpet mig med afinstallering af AVG

      Jeg starter med at downloade den øverste på listen:

      ‘AVG Remover(32bit) 2012’  (billede 1)

      Efter download kommer vindue som billede 2, men der sker intet mere. Jeg hører slet ikke at harddisken arbejder på at slette, og jeg har ladet programmet stå åbent i lang tid i håb om at den skulle tænke sig om, men jeg er stadig ejer af et gammelt AVG-program.

      Så du har ret, – det er en strid banan at slippe af med. Har du andre forslag?

      venlig hilsen Olav

               

      jan larsen
      jan larsen
      Supporter

        Nu skal du jo først være helt sikker på at det er et 32-bit program du har haft installeret (det er det sikkert) så du får downloadet den rigtige remover.

        Hvis det er i orden og du stadig ikke kan fjerne AVG kan du prøve på den hårde måde – den man bruger ude i baggårdene og andre smudsige steder…

        Åbn først joblisten (ctrl+shift+esc) og gå til fanebladet processer – find så alt hvad der kan have med avg at gøre og afslut processen

        åbn så din stifinder og find frem til mappen som avg er installeret i og slet alt hvad du kan komme til – overhør alle advarsler – det er ikke sikkert du kan slette det hele, men du kan ‘handicappe’ avg så meget at det ikke kan køre.

        kør evt et registreringsdatabaseoprydningsprogram (langt ord!!) hvis du har et installeret og til sidst skal du sørge for at fjerne evt flueben i startfanen i programmet ‘msconfig’ ud for noget der har med avg at gøre.

        genstart til slut og be de højere magter om hjælp – hvis alt går som vel har du nu fået ødelagt avg så grundigt at du har mulighed for at installere F-Secure og du kan nu få ryddet de sidste rester af avg op med stifinder og endnu en gang oprydning af reg.databasen.

         


        Olav Mosbæk
        Medlem

          Hej Jan.

          Tak for dine hurtige svar. – nu kører det.

          Jeg gik simpelthen ind i Stifinder/AVG, og begyndte at slette alle de filer i AVG som ville slettes, og det minimerede AVG fra 102 Mb til 4,8 Mb. Det nye virusprogram stoppede igen og forlangte AVG slettet, og nu kunne jeg slette resterne af AVG via Kontrolpanelet/Tilføj og fjern programmer. Så det hele kører igen med fuld beskyttelse. Tak for hjælpen. – hilsen Olav

           

          Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.