Jeg kan ikke installere Lastpass

Ikke løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 4 år, 7 måneder siden.
Oprettet af
user-326266
Registreret bruger

Programmets navn:LastPass
Spørgsmål: Jeg følger punkt for punkt installetionsvejledningen i Komputer For Alle 1 19. Jeg kan hente programmet og installere det, og oprette koder og huskeord. Men feltet nederst til at sætte flueben ser ikke ud som vist. Og når jeg klikker på Opret konto sker der ikke mere. Jeg har prøvet at åbne programmet men får så at vide at e mail er defekt.

venlig hilsen Svend  abnr.50 028 368 89

HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

    Hej Svend

    Kan du tage et par skærmskud af, hvordan det ser ud for dig? Her er en guide til at tage skærmskud:

    https://forum.komputer.dk/forum/godt-i-gang-med-sporg-os-forum/emne/sadan-tager-du-et-skaermskud/#post-88222


    user-326266
    Registreret bruger

      Jeg kan ikke sende dig et skærmskud, da jeg har slettet det hele. I Komputer for Alle 1 / 19 side 21 er der en installations vejledning, som jeg henviser til. Jeg har hentet programmet, og det er installeret, Jeg oprettet kodeord så længe så godt Her starter problemet, firkanten som jeg skal vinke af ang. tilladelse, selv om jeg har kørt de ting igennem,som jeg skal  kommer ikke frem, og hvis jeg forsøger at oprette en ny konto (billed 2) sker, der ikke mere. Håber dette giver mening.

      venlig hilsen Svend

      HenrikClausen
      HenrikClausen
      Komputer for alle

        Joeh, men et skærmskud ville nu være nyttigt…

        Her er sagen dog ret simpel, for afkrydsningsfeltet er blot fjernet. Du kan klikke på Opret konto uden at sætte det flueben. Jeg vedlægger et skærmskud:

        Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.