jing

Ikke løst
Dette emne indeholder 4 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af tips tips 3 år, 9 måneder siden.
Oprettet af
vanell563342
Abonnent

Programmets navn:
Spørgsmål:


vanell563342
Abonnent

    Hej.

    jeg har det her program jing til at markere en side som jeg vil gemme og det skal ikke være hele siden og dette program er godt,men nu kommer det og siger det ikke fungerer mere og jeg var glad for dette program,men findes der et der er ligeså godt og nemt at bruge.

    Vanell

    HenrikClausen
    HenrikClausen
    Komputer for alle

      Hej

      Der findes nogle stykker af den slags – men der er en endnu nemmere løsning: Windows 10 vil selv give dig disse valgmuligheder (fuldskærm / vindue / udsnit), når du trykker på PrintScreen (ofte forkortet PrtSc). I sagens natur kan jeg ikke tage et skærmskud af dette, men det er hvad jeg selv bruger.


      vanell563342
      Abonnent

        det kan godt være du siger tryk printscreen ,men hvor finder jeg det og åbner det,og det jing jeg havde var bare så godt og er der et program som fungerer ligesom jing.

        tips
        tips
        Registreret bruger

          Print Screen er ved siden af  F12 knappen tryk på knappen print screen og tag et fotto af skrivebordet, derefter åbner du for paint og så trykker du på  knappen ctrl og v på samme tid, og vupti du har skærmskud i programmet paint og herefter kan du feks gemme skærmskud i dokumenter som jpeg fil. 

           

          Se vedhæftet fil.

          Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.