Kan ikke fjerne midt dukument

Løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af jan larsen jan larsen 13 år, 1 måned siden.
Oprettet af
Berndt
Medlem

Når jeg tænder min bærbare kommer der et dukoment op på hele skærmen, og det kan jeg ikke få slettet igen, hvad skal jeg gøre.

Venlig hilsen

Jens Berndt   

jan larsen
jan larsen
Supporter

    Hej Jens – først vil jeg lige gøre dig opmærksom på at det er en dårlig ide at skrive dit abonnementsnummer og private e-mail adresse i dit spørgsmål. Det er jo et offentligt forum og begge ting vil nemt kunne misbruges af ondsindede personer – derfor har jeg tilladt mig at fjerne disse oplysninger…

    Dernæst må jeg bede dig om at beskrive dit problem lidt mere udførligt – hvilken windows version bruger du og hvad er det for dokument der dukker op på din skærm – hvad står der og kan du overhovedet gøre noget med det – hvordan kommer du videre med din pc efter opstart??

    Ja ja, mange ?, men vi må have det indkredset noget mere for at kunne hjælpe…. 


    Berndt
    Medlem

      Min bærbare er en Windows 7 og det dokument jeg ville printe ud, og da jeg havde gjort det, ville jeg fjerne det fra skærmen, men jeg kan bare ikke få det fjernet. Når jeg får et andet program ind på skærmen, da kan jeg ikke se det omtalte dokument.Programmet er der bare hvergang jeg tænder PC. så det er lidt vanskelig at se hvad jeg har på skrivebordet.

      Venlig hilsen Jens Berndt   (Berndt)


      Berndt
      Medlem

        Har fået løst mit problem.

        Venlig hilsen Jens Berndt

        Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.