Kan ikke hente Malwarebytes

Ikke løst
Dette emne indeholder 5 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 5 år, 4 måneder siden.
Oprettet af
HansBarth
Abonnent

Programmets navn:
Spørgsmål:

Jeg kan ikke hente programmet Malwarebytes: Jeg har præcis samme problem som en anden spørger, og jeg har læst striben af svar som jo er helt håbløst.

Bladet må da blot sørge for, at det virker når man vil hente programmet i Fordelszonen. Det kan da ikke være rigtig at  man skal via regedit og en hel masse andet!!!!

Bladet skriver man bør installere de 6 programmer i sikkerhedspakken. Så må I da sørge for, at man kan!


HansBarth
Abonnent

    Nu lykkedes det langt om længe efter mange forsøg. Men………… Nu siger den, at det er en 14 dages prøveperiode?????


    HansBarth
    Abonnent

      Ja jeg havde overset, jeg skulle lukke det første billede ned med prøveperioden, så nu lykkes det forhåbendtlig.

      HenrikClausen
      HenrikClausen
      Komputer for alle

        Hej

        Lad mig lige høre, hvad problemet med Malwarebytes nærmere går ud på? Det virker for mig.

        Og så er der det med 14 dages prøveudgaven. De prøver ganske ihærdigt at give indtryk af, at man bliver udsat for en masse trusler hvis man ikke vælger Premium-udgaven, når de 14 dage udløber. Men virkeligheden er ikke så slem: Det, man betaler for i Premium-udgaven, er løbende beskyttelse. Det er udmærket, men egentlig kun nødvendigt for dem, der har farlige vaner på internettet.

        For os andre – og jeg henter selv temmelig mange programmer fra forskellige kilder – er det tilstrækkeligt at have andre programmer til at tage sig af realtids beskyttelse, og så skanne med Malwarebytes med et par ugers mellemrum.

        Jeg håber, det var dækkende – er der andre spørgsmål om Malwarebytes..?


        HansBarth
        Abonnent

          Nu har jeg afinstalleret Malwarebytes. Det gik nemlig ind og fjernede et af mine programmer, og forhindrede mig i at installere et andet.

          Jeg er også utilfreds med, at jeg i antivirusprogrammet Panda får besked om, at prøveperioden udløber om 24 timer. Men det er da fint hvis det ikke har betydning, men det burde I have skrevet.

          HenrikClausen
          HenrikClausen
          Komputer for alle

            Tak. Jeg noterer lige, at Malwarebytes opfører sig lige lovlig nævenyttigt.

            Med hensyn til de andre svar handler det om problemer, der egentlig ligger i Windows, ikke i programmerne fra Fordelszonen. Der kan opstå et problem i Windows, så den ikke kan åbne hentede programmer, og jeg døjer stadig med at finde ud af, hvad årsagen til dette problem er.

            Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.