Kaspersky hindrer download

Løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 12 år, 3 måneder siden.
Oprettet af
rustau97
Medlem

Jeg har en bærbar med windows 7 home premium 64 bit. Mit problem er at antivirusprogrammet Kaspersky hindrer mig i at downloade programmer fra jeres DVD. Når jeg trykker på autorun.exe går det hele i stå, det hele er låst. Det  har jeg ikke oplevet med antivirusprogrammet Norton. Kaspersky betragter åbenbart download ved brug af autorun fra jeres DVD som en sårbarhed. Hvad gør jeg? Jeg har prøvet at undlade at starte Kaspersky, når computeren tændes, men det hjalp ikke.

Jeg har nu fundet ud af, at det ikke er Kaspersky men DVD-en der er problemet. Når jeg kører autorun.exe kommer der en tom hvid skærm på PCen, og så sker der intet. Jeg har så prøvet med en af de tidligere DVD-er også med autorun.exe, og det går fint. Spørgsmålet er så, hvad er det på den nyeste DVD, der hindrer afspilningen af den? DVD-en er ikke beskadiget!

Med venlig hilsen

Frank Bruun

[email protected]

Antivirusprogrammerne synes at være paranoide for tiden…

Nu har jeg ikke Kaspersky installeret i øjeblikket, men jeg vil tro, at der i programmets mange indstillinger er mulighed for at slå den ‘beskyttelse’ fra. Prøv at kigge efter der.

Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.