Kaspersky sletter program fra Fordelzonen

Løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af  user-496117 3 år, 8 måneder siden.
Oprettet af
user-496117
Registreret bruger

Programmets navn: Format Factory
Spørgsmål: Jeg ville gerne installere dette for at konvertere nogle videoer, men så såre, jeg klikker på installationsfilen, så sletter min Kaspersky den uden dikkedarer (eller forklaringer). Kan programmet være virusbefængt? Er der andre, der har oplevet dette?

HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

    Nej, det er ikke virus…

    Det er et stående problem, at sikkerhedsprogrammer også gå efter programmer, der har “for mange” tilbud eller reklamer indbygget, eller forskellige potentielle usikkerhedsmomenter.

    Kaspersky må have en log, der viser at programmet blev slettet, og den præcise begrundelse for det. Den må du meget gerne vedlægge her, så jeg kan undersøge det præcise i sagen.

    Her er Format Factory i farezonen af to grunde. Dels at det indeholder reklamer / tilbud, og dels at det program, der starter installationen, henter det egentlige program via internetforbindelsen under installationen. Derfor er det ikke muligt at scanne Format Factory på forhånd, og det betragtes som risikabelt.

    Vi har så undersøgt det grundigt, og frikender det for farlige elementer. Reklamer og opgraderingstilbud er en del af hverdagen i gratis programmer, det er til at håndtere.

    Nu bruger jeg ikke Kaspersky selv, men jeg tænker, at der må være en ‘hvidliste’ funktion, der kan bruges til at undtage Format Factory fra at blive slettet.


    user-496117
    Registreret bruger

      Tak for svar, det er jo uden tvivl nok det, der er problemet. Jeg er selv ny i Kaspersky (har brugt AVG i mange år), og jeg kan ikke rigtig finde nogen ‘hvidliste’. Man kan tilsyneladende override virusprogrammet, men det forekom mig utilrådeligt. Den eneste log, jeg kan finde, er vedhæftet, men du har jo allerede løst problemet, så tak.

      /Dan

      Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.