Keepit

Ikke løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Christian Bugge Christian Bugge 7 år, 10 måneder siden.
Oprettet af
skiltemanden
Registreret bruger

Når jeg prøver at få adgang til min Keepit konto fra browseren, sker der ikke noget når jeg trykker på login, for det meste er der ingen reaktion fra linket andre gange går der så lang tid at siden ikke kan vises, har prøvet både Explorer og Chrome,jeg har også skrevet til deres support, men der er ingen løsning at hente der, da alt de er kommet om med er prøvet, iøvrigt står conectoren hele tiden og forsøger at forbinde til serveren.

René

 

Christian Bugge
Christian Bugge
Registreret bruger

    Det lyder en anelse mystisk. Har du prøvet at nulstille browserne?


    skiltemanden
    Registreret bruger

      Hej Christian

      Ja det er også prøvet, uden held, der komme time out. Alt er efterhånde prøvetmen intet hjælper,

      Christian Bugge
      Christian Bugge
      Registreret bruger

        Hej igen

        Jeg beklager det sene svar. På grund af en tilbagevendende og sporadisk fejl i forummet, som vi ikke har fundet en løsning på, sker der af og til det, at adviseringer om en sag bliver slået fra. Derfor fik jeg ikke besked om, at du havde svaret mig. Derfor hører du først fra mig nu.

        Til at starte med, kunne det være interessant at finde ud af, om problemet knytter sig til din computer. Det kan du undersøge ved at prøve at logge på fra en anden computer. Hvis det fungerer her, ved vi, at problemet ligger et eller andet sted hos dig.

        Fejlskærmen du har vedhæftet siger ikke særlig meget om problemet, men det tyder på, at der er en browserudvidelse, der går ned.

        Jeg vil anbefale dig at afinstallere KeepIt programmet og udvidelserne i de enkelte browsere. Genstart herefter, og installér KeepIt påny.

        Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.