Kloning af C-drevet

Løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af Christian Bugge Christian Bugge 11 år, 6 måneder siden.
Oprettet af
philip204967
Abonnent

Jeg kører Vista, men da det jo er meget billigt at få Windows 8 lige nu, så havde jeg tænkt mig at prøve med Windows 8 på mit nuværende c-drev – derfor vil jeg gerne lave en klon af kun c-drevet til en ektern harddisk v.hj. af EaseUS Disk Copy, men det virker bare ikke.

Mit nuværende c-drev indeholder ca. 60 GB medens den eksterne har 80 GB. Den eksterne er formateret. Jeg har lavet en bootbar CD og startet pc’en med denne cd – Disk Copy programmet starter også fint op, men når jeg kommer til det punkt, at jeg skal vælge destinationsdrevet, vil programmet ikke acceptere min eksterne harddisk -> ingen kloning og ingen Windows 8 på min pc.

Når jeg går ind under min computer kan jeg se, at den eksterne harddisk er registreret med selvstændigt drevbogstav selvom drevet er tilsluttet via USB.

Venlig hilsen

Philip

Christian Bugge
Christian Bugge
Registreret bruger

    Et godt bud på et værktøj til formålet er Macrium Reflect Free. Du finder den på Komputer for Alle CD’en under Værktøjskasse eller her http://www.macrium.com/reflectfree.aspx

    Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.