kode program

Ikke løst
Dette emne indeholder 6 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 11 år, 3 måneder siden.
Oprettet af
ketbent
Registreret bruger

Jeg ønsker at have mine koder liggende på en USB nøgle, men er der et nemt program at bruge, til at finde en kode når jeg er på en hjemmeside og skal overføre brugernavn og kode til hjemmesiden?

Bent

Jeg vil foreslå det udmærkede KeePass, der findes i en Portable-udgave:

http://keepass.info

Det er gratis og har mange funktioner, herunder tastaturgenveje til at slå koderne op og lægge dem ind i browserens felter.


ketbent
Registreret bruger

    Jeg har det installeret, som jeg vil have det. Udmærket, men der burde være en nemmere måde at hente koderne på? Man skal have to programmer åbent og hente brugernavn og igen hente kode. Der burde være genvejstaster?

    Bent

    Der er en samling udmærkede genvejstaster i KeePass, specielt denne:

    Når du har åbnet programmet, vælger du det punkt, du skal bruge, og taster Ctrl-V. Så åbnes hjemmesiden, brugernavn og adgangskode sættes ind, og der logges ind på siden. 


    ketbent
    Registreret bruger

      Hej. Jeg må have en anden KeePass version, fordi der er ingen genvejstaster.

      Jeg har installeret fra Komputer for alle og senere opgraderet til 1.25?


      oshansen
      Medlem

        Jeg mener, du skal vælge knappen Værktøj, når du redigerer en post. Der kan du vælge forskellige autotyper for den post, du er ved at redigere.

        Skærmskuddet ovenfor er netop fra version 1.25, og der fungerer genvejstasten fint – du skal lige være inde på posten, før du aktiverer den.

        Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.