kompatibilitet

Løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 11 år, 10 måneder siden.
Oprettet af
Ovefi
Medlem

 

Kære SPØRG OS FORUM



20 juli 2012



Jeg har købt en ny computer med 64-bit operativsystem, min gamle computer, som desværre gik i stykker, havde 32-bit operativsystem.

 

Det har desværre også medført at jeg ikke kan køre nogle af mine gamle programmer,som er designet til et 32-bit system.



Jeg har prøvet at ændre det i kompatibilitets menuen, uden resultat. Cd´en når den starter op fortæller straks når jeg trykker på exe at den er designet til et 32-bit system, at jeg skal kontakte producenten for at finde en løsnig.



Findes, der en måde som kan løse problemet? det håber jeg!

 

På forhånd tak for hjælpen



Bedste hilsner

 

 

Ove

Det er kendt, at visse programmer har problemer, men også at simple tricks ofte løser dem. Nu nævner du ikke, hvilke titler det konkret handler om – hvis du giver et par eksempler, kan jeg se nærmere på dem.

Spil er notorisk vanskelige, mens andre programmer fungerer, blot man springer CD’ens brugerflade over og går direkte til installationen. Du kan prøve med Stifinder at lede efter en Setup.exe eller Install.exe på CD’en, køre den, og se om det giver resultater i form af et installeret og kørende program.

Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.