Kopiering af bogmærker i Mozilla Firefox??

Løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af jan larsen jan larsen 11 år, 12 måneder siden.
Oprettet af
henrikfriis
Medlem

Jeg bruger Mozilla Firefox på min computer, der efterhånden kører meget dårligt, hvorfor jeg snarest skal have den geninstalleret.

I forbindelse med det har jeg et problem; Hvordan får jeg eksporteret/kopieret mine bogmærker fra Firefox over på en USB-pen og inde på computeren igen når jeg har geninstalleret den?

Lige et tillægsspørgsmål? Er det muligt at indportere mine gamle genveje fra Internet Explorer til firefox? og i så fald hvordan? – jeg har dem PT liggende på skrivebordet i en mappe der hedder foretrukne.

jan larsen
jan larsen
Supporter

    Du skal trykke på ‘bogmærker’ oppe i højre hjørne og derefter vælge knappen ‘funktioner’ i båndet foroven og trykke på ‘eksporter bogmærker til html…’ – nu får du mulighed for at vælge hvor filen skal gemmes og her vælger du så bare din USB-nøgle.

    Når du så har geninstalleret er det næsten samme procedure, men her vælger du selvfølgelig bare ‘importer bogmærker fra html…’ og finder filen frem på din USB-nøgle.

    Mappen med foretrukne fra IE kan kopieres over til samme usb og lægges ind igen efter nyinstallation og metoden til at få dem ind i Firefox er næsten identisk med forrige afsnit – bare vælger du her ‘importer fra data fra anden browser’… resten er selvforklarende.

    Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.